2777
2789
عنوان

خانومای سردردی و میگرنی

61 بازدید | 6 پست

از همدان و اطراف همدان هم کسی هست؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
میگرن چه ربطی به شهر زندگی داره خوب 😁

آخ دارو داریم براش گلم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو جونم هم همدانم هم دارم از سردرد میمیرم همین الان

عرزثزم داروی گیاهیشو داریم مامان خودم میگرن حاد داره چن وقته با این دارو خیلی بهتر شده عزیزم معجون گیاهیه

بگو جونم هم همدانم هم دارم از سردرد میمیرم همین الان

عزیزدلم کانال داریم اگه تل داری عضو شو تحویل درب منزله کدوم منطقه ای گلم همین امروز بیارم برات