2777
2789

فقط گفت خوشبختت میکنم دروغ گفت  

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اینم پرسید 

اره 

اتفاقا خیلی موضوع مهمیه 

بنظرم حتما باید یه جوری تو خاستگاری درموردش صحبت بشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نکرد ینی؟ 

اونجوری ک میخواستم نه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

شوهرم روز اول بهم گفت من خودم زندگیمو میسازم منتظر کسی نمیمونم.یه کمک کنن تا آخر عمر منتی سر خودم و زنم بمونه.توهم کمکم کن قول میدم نزارم آب تو دلت تکون بخوره.این جملشو همون روز توی دفترم یادداشت کردم.الان پنج سال گذشته من روز اول احترام میشم و زندگیمون پراز عشقه.ضمن اینکه بدون کمک هیچ کسی عروسی کردیم و بعد اون خونه و ماشین خریدیم.یه وقتی مادرشوهرم بهم گفت قناعت کن واسه آیندتون چرا؟چون یه دستبند خریده بودم شوهرمم درجوابش گفت قناعت کرده که الان همه چی داریم این دستبندم واسه لطفی که درحقم کرده خیلی خیلی کمه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست