روز خواستگاری شوهرم به بابام گفت با ارزش ترین و قشنگترین دارایی من تو دنیا لبخند دخترتونه . قول میدددم تمام تلاشم رو بکنم تا این لبخند هیچوقت از رو لبش محو نشه .بدجنس اونقدر این جمله رو با احساس گفت بابام بغش گرفت طفلک البته بماند که من همیشه نیشم تا بنا گوشم بازه
خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بنظرم حتما باید یه جوری تو خاستگاری درموردش صحبت بشه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
شوهرم روز اول بهم گفت من خودم زندگیمو میسازم منتظر کسی نمیمونم.یه کمک کنن تا آخر عمر منتی سر خودم و زنم بمونه.توهم کمکم کن قول میدم نزارم آب تو دلت تکون بخوره.این جملشو همون روز توی دفترم یادداشت کردم.الان پنج سال گذشته من روز اول احترام میشم و زندگیمون پراز عشقه.ضمن اینکه بدون کمک هیچ کسی عروسی کردیم و بعد اون خونه و ماشین خریدیم.یه وقتی مادرشوهرم بهم گفت قناعت کن واسه آیندتون چرا؟چون یه دستبند خریده بودم شوهرمم درجوابش گفت قناعت کرده که الان همه چی داریم این دستبندم واسه لطفی که درحقم کرده خیلی خیلی کمه
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست