2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی ملاحظه

824 بازدید | 33 پست

ما ازخانواده هامون دوریم قراره خانواده شوهرم حدود ده دوازده نفرن پاشن همگی بیان خونمون حداقل یک هفته هم میمونن واقعا سختمهههه خیلی ناراحتم اهل کمک واینام نیستن بچه هاشونم بی ادبن وخودشونم اهل تیکه انداختن وبسیار پرتوقع و بدزبون حالا شوهرم گفته مرخصی میگیرم خودم کمکت میکنم ولی خدایی اخرش منم که همه چی گردنمه تازه تواین گرونی اخه کدوم آدمای  بی ملاحظه ای پامیشن هیاتی برن سفر خراب شن خیلی حرص میخورم رومم نمیشه بگم نیاین اینجوری 

شادزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اصلن مهمونی که بیاد و بمونه دوست ندارم

باز من دوسشون دارم و می‌ترسم بشون بربخوره، خودم غذا می‌پزم. اگه تو این‌جوری نیستی نهارا رو از بیرون بگیر شامم حاضری

فکر هزینشم نباش

بچه ها شماها رو به خدا نیاید به استارتر بگید اگه خانواده خودتم بود این طوری میگفتی .حرف مسخره و اعصا ...

من خانواده خودمم یه هفته خونم نمیان

خونواده همسر هم یه بار دو روز با هم اومدن، دیگه قرار شد با هم نیان