2777
2789

سلام دوستان شما چکار میکنید که برنج و حبوبات حشره نیفته ؟ همه چیز امتحان کردم نمک فلفل سیر 

گذاشتم تو ظرف در بسته بدون رطوبت خنک ولی فایده نداره☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من تو برنجم چند حبه سیر میندازم و یه مقدار نمک میریزم و جای خیلی گرمم نباید باشه ! این ستایی که برای جاهاز میخریم بیرونش فلز تو ش پلاستکه تو  اونا کلا خیلی برنج زود جوجه میزاره !!!!!! 

اللهم عجل لولیک الفرج

کم میخریم. شاید رطوبت خونه شما بالا باشه. انگار تو جای مرطوب نگه داریش سخته. ما اکثرا خونمون مرطوبه فضاش

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
من تو برنجم چند حبه سیر میندازم و یه مقدار نمک میریزم و جای خیلی گرمم نباید باشه ! این ستایی که برای ...

اره برای منم برنج تو همین ظرفهاست اما حبوبات که تو شیشه هست اونم زده

نمک حبوباتتم بزار تو فریز جاشون خنک باشه حشره نمیگیرن

اخه همه حبوبات که نمیشه گذاشت یخچال یا فریز بالاخره کمی بیرون میمونه برنج که اصلا نمیشه یخچال یا فریز گذاشت