2777
2789
عنوان

تو این گرما شوهرم از خونه بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونه بابات بعد با بابات برین باباشو درارین 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عزیزم.اونم خسته و داغون بوده .به شما گیر داده .شما هم نباید تو اون اعصاب خوردی و ....بیشتر میرفتید رو اعصابش .تقصیر شما نبوده که اون اتفاق افتاده ولی آدم که ناراحت هست ممکنه پر خاش کنه و خیلی مناسب رفتار نکنه...

برو خونه بابات بزار اینقد زنگ بزنن تا بمیرن به باباتم بگو نگه که تو اونجایی بگه اگه بلایی سر دخترم بیاد شکایت میکنم زودتر پیداش کنین

بزار تاشب الاف بشن

اصلا نگران نباش 

بزار حالش سرجاش بیاد دیگه از این غلطها نکنه

من یک هنرمندم👑👑👑👑دستهایم حرف دلم را میزنند

اگه بری خونه پدرت می تونن مشکلات تو حل کنن یا بد تر می کنن

ببین رفتند به صراحت هست یا نه

بعضی پدر مادر ها اوضاع رو بدتر می کنن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞