سلام دوستان.خیلی ناراحتم.دارم از غصه میگیرم.صبح شوهرم رفت سر کار ظهر که اومد عصبانی بود داشت به من فحش میداد بهش میگم چی شده میگه موتورم خراب شده گرفتم دستم اومدم میگم مگه تقصیر منه میگه آره.بچه ۶ ماهه رو هم ازم گرفت گفت برو بیرون از خونم البته از دیروز هم دعوامون شد زد گوشی خودش و آینه کمد رو هم شیکوند اما دیشب آشتی کردیم.نمیدونم امروز چش شده بود منم برا اولین بار از خونه زدم بیرون الان هم تو یکی از امام زاده های شهرم.نشستم دارم گریه میکنم برا غرور از دست رفتم حالا هرچی پدر شوهرم زنگ میزنه جواب نمیدم میخواد بدونه کجام بیاد دنبالم به نظرتون برگردم یا برم خونه بابا م.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊