2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز: کجا واسه خرید مانتو خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی خوبه؟ نزدیکه بهم ولی فقط یه بار رفتم اسباب بازی خریدم ازش که خیلی گرونم بود

مانتو هاش طبق سلیقه منه

هفت تیرم گرونه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
قیمتش رو نیمیگم کلا می خوام ببینم خوبه یا نه البته که اسباب بازی های طبقه آخرش اورجیناله ولی خب گرو ...

اره خیلی خوب و خوشگلن من دوسشون دارم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
مانتوهاش به روز وشیک هست ؟ 

اره خداییش. از در که وارد میشی سمت چپ دو سه تا فروشگاه اول. من مانتوهام پالتوهام هم از اونجا گرفتم. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن