2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی

227 بازدید | 18 پست

سلااام خانما

من رشتم طراحی دوخت هست

چه مارکی چرخ خیاطی خوبه؟

قیمتش؟

کاچیران خوبه؟

چه نوعش؟

سر دوز هم داره؟

قیمت؟

مدل؟

😁😁😁😁😁😊😊😊😊😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ژانومه 802 خوبه

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

سروز که چه عرض کنم 

بهتره جدا بخری اون به چزخت فشار میاره 

کاچیرانپ بد نیست ولی ژاندنه خیلی عالیه اونو بخر

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ژانومه دارم مدل5500زن داداشم وجاریمم عین من دارن.عالیه.سردوزم نداره.زیک زاک داره.ولی مثل سردوزخوب نیس.

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

پارسال بود الان نمیدونم

راضی هستی از رشتت؟ میتونی یه کم راهنماییم کنی؟

آره عزیزم خیلی راضی هستم واقعا عالیه من با رتبه 19 رفتن طراحی دوخت همه مسخره میکردن ولی تو استان فارس دوم شدم ...باید اراده و ذوق داشته باشی من شبا تا دو و سه بیدار میموندم الگو میکشیدم یا دوخت میزدم واقعا کار زیاد میبره ولی آخرش که دوختت تموم میشه خستگی حی نمیکنی ما سال اول ده تا دوخت داشتیم با یه عالمه الگو اشل و سایز بزرگ و مدل سازی الگو

آره عزیزم خیلی راضی هستم واقعا عالیه من با رتبه 19 رفتن طراحی دوخت همه مسخره میکردن ولی تو استان فار ...

من عاشق کار های هنریم یعنی واقعا عاشقشم

مخصوصا اگه کارای عملی داشته باشه

باید نقاشیم خوب باشه؟ اخه من نقاشیم افتضاحه🤦🏻‍♀️

بعد اینکه برای سال دهم چه وسایلی نیاز هست؟

من عاشق کار های هنریم یعنی واقعا عاشقشم مخصوصا اگه کارای عملی داشته باشه باید نقاشیم خوب باشه؟ اخه ...

سال اول نیازی به طراحی اندام و لباس ندارین ولی سالای بعد یادتون میدن..........کاغذ الگو.قیچی کاغذ.مداد ساده.پاک کن.خط کش پنجاه سانتی.خط کش هلالی.گونیا.چسب آبی.چسب شیشه ای.متر.سوزن ته گرد.بشکاف.نخ چین.قیچی پارچه.مداد صابونی.گچ و صابون خیاطی......اینا وسایل ابتداییه که باید داشته باشین بقیش موقع الگوکشی و دوخت نیازدارین