2777
2789
عنوان

اقدامیای خرداد بیاید دور هم باشیم

157 بازدید | 36 پست

سلام،اقدامیا بیاید بگید چن وقته اقدامید ،زیر نظر دکترید یا نه،من خودم زیر نظر دکتر زنانم و با قرص و امپول فولیام رشد میکنن😊

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

میخام برم تو اقدام 

احتمااال pco ام 

باید ورزش کنم 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخواسته اقدام کردم😂

فکر کردم روزهای نزدیک پریودی امکان بارداری نیست ولی بعدش فهمیدم هست

یعنی ممکنه باردار بشم؟

بیبی چک چندروز بعد از رابطه میشه استفاده کرد و نشون میده؟

میخام برم تو اقدام  احتمااال pco ام  باید ورزش کنم

عزیزم اگه pcoهستی سریعتر اقدام کن  تا زودتر به نتیجه برسی

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
منم چهارماه اقدامم تحت نظردکترنیستم ولی ازمایش پیش ازبارداری دادم خداروشکر همه چی خوب بود الانم فقط ...

من ۳ماه اقدامم وذخیره تخمدانیم پایینه ولتروزول و امپول برای رشد فولی مصرف میکنم

منم تو اقدامم .قبلا سقط داشتم واسم دعا کنید

منم مث توهستم گلی ولی با این تفاوت که دوتا بودن ویکیش خارج رحمی بودو لولمو تخلیه کردن😐الانم تخمدانم اون سمتی که لوله نداره جواب میده

من ناخواسته اقدام کردم😂 فکر کردم روزهای نزدیک پریودی امکان بارداری نیست ولی بعدش فهمیدم هست یعنی ...

سیکلت چن روزه س؟؟۱۴رور قبل پری تخمکگذاری

هشت ماه اقدام..تحت نظرم..

ان شاءالله بزودی نتیجه میگیری دوستم

منم مث توهستم گلی ولی با این تفاوت که دوتا بودن ویکیش خارج رحمی بودو لولمو تخلیه کردن😐الانم تخمدانم ...

وای عزیزم درکت میکنم سقط خیلی بده .ازخدا میخام ایندفعه بارداری سالمی داشته باشی