2777
2789

بله بپرس 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم کنسرت عشقموو😍

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

اول اینک ارزش رفتن داره؟ اگ گرون ترین بلیت هم بگیری اصلا میتونی خواننده رو ببینی؟ یا دوره از استیج

کارشناس حقوقی ام سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم
اول اینک ارزش رفتن داره؟ اگ گرون ترین بلیت هم بگیری اصلا میتونی خواننده رو ببینی؟ یا دوره از استیج

بستگی داره 😊من هم داخل رفتم هم خارج هم خواننده ایرانی هم خارجی 😊من که خیلی بهم میچسبه 😉

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بپرس 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بله میتونی من همیشه ردیف اول دوم میگیرم 

ردیف اولو باید بلیطشو از تهیه کننده بگیری چون نمیفروشنش تو سایت 

ردیف دوم به بعدو از سایت میگیری

👄💄👠
بستگی داره 😊من هم داخل رفتم هم خارج هم خواننده ایرانی هم خارجی 😊من که خیلی بهم میچسبه 😉

تو ایران کنسرت کیا رو رفتی.

فقط تو تهران باشه راستی

بله میتونی من همیشه ردیف اول دوم میگیرم  ردیف اولو باید بلیطشو از تهیه کننده بگیری چون نمیفروش ...

چجوری از تهیه کننده میگیرید؟ قیمتش  چقدر تفاوت داره؟

خب ارزشش بستگی ب خودت داره من عاشق خوانندش باشم میرم برام ارزش داره صندلی جلو هم میگیرم

ولی گاهی فقط از رو استیجه خیلی سخت میشه عکس گرف 

😁ولی من هوروش بند و سوار شاسی بلند مشکیش گیر انداختم😂عکس انداختیم سلفی😝

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بله میتونی من همیشه ردیف اول دوم میگیرم  ردیف اولو باید بلیطشو از تهیه کننده بگیری چون نمیفروش ...

😕من از همون بلیط فروشی میگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجوری از تهیه کننده میگیرید؟ قیمتش  چقدر تفاوت داره؟

بستگی داره کدوم سالن باشه و خوانندش کی باشه 

میشناسم تهیه کنندهارو یا از مدیر برنامه خود خواننده میخام برام رزرو کنه 

مثلا ردیف دوم 180 باشه ردیف اولو 250 میگیرم 

👄💄👠