2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرخصی میتونی بگیری،یه ترم بدون سنوات میدن،تودانشگاه هستن اونایی که بچه دارن بنظرم به شرایط خودت نگاه کن اول چون یکی با بچه ازقبلشم درس خون تر میشه یکی براش خیلی سخت میشه همزمان درس وبچه،چندساله ازدواج کردی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

من نمی‌دونستم باردارم ارشد قبول شده بودم رفتم ثبت نام کردم بعد فهمیدم،دو ترم یعنی تا ماه مه رفتم دانشگاه شب عید زایمان کردم بیست فروردین با بچه بیست روزه رفتم سرکلاس ،هروقتم شیر میخواست میرفتم نمازخونه شیرش میدادم 

من ترم 5 ام به شوهرم میگم صبر کن دانشگاهم تموم بشه اونموقع اما همش میگه بچه کلافه شدم

به حرفش گوش نده منکه فقط یه امتحانام موند اذیت شدم پدرت در میاد یه جوری راضیش کن

بچه هدیه بزرگیه که وارد زندگیمون میشه بزار یه موقع باشه که واقعا ازش لذت ببری نه اینکه حرص بخوری 

من مجردم ،ولی تو خوابگامون چنتا خانم باردار بودن یکیش هر روز واسه خودش حلوا درست میکرد😀 فک کنم هشت نه ماهو داشت ولی خوابگاهو ول نمیکرد بره خونه😄 فک نکنم مشکلی باشه میتونی ادامه بدی دانشگاهو

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من نمی‌دونستم باردارم ارشد قبول شده بودم رفتم ثبت نام کردم بعد فهمیدم،دو ترم یعنی تا ماه مه رفتم دان ...

وااای مگه میشه بچه رو برد؟

باز حجم کلاسای ارشد کمتره 

ما هر روز صبح و بعد از ظهر

همیشه خودم مهم ترم   
وااای مگه میشه بچه رو برد؟ باز حجم کلاسای ارشد کمتره  ما هر روز صبح و بعد از ظهر

منم دلم میخواد بچه بیارم اما ازیطرف میگم بذارم تموم بشه درکل عاشق بچه ام😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
به حرفش گوش نده منکه فقط یه امتحانام موند اذیت شدم پدرت در میاد یه جوری راضیش کن  بچه هدیه بزر ...

بهش میگم اما دیگه از بس گفته خستم کرده هنوز 2 ساله ازدواج کردیم زوده به نظرم

همیشه خودم مهم ترم