2777
2789
عنوان

خيانت.

514 بازدید | 40 پست

سلام

من دو سال پيش عقد بودم با شوهرم بيشتر وقتا سر موضوعات مختلف قهرميكرديم ي بار شش ماه قهربوديم بداشت كرديم من گوشيشو برداشتم ديدم ي دخترپيام داده (چرا)اومدم بقيشو بخونم قضيه چي بوده گوشيشو گرفت اخرمن ندونستم قضيش چيه،دختره ازشهرخودمونه دورا دور ميشناسمش متاهله پسر٧ساله هم داره.

چندوقت پيش شوهرم معذرت ميخام يچيزي خورده بود..حالش دس خودش نبود،.من گفتم اخرنگفتي قضيه نگارچيه گفت از اون روزي ك باهم ازدواج كرديم من يك ثانيه هم ب توخيانت نكردم.بدگفت ك اره اسم پسرش اينه اسم شوهرشم فلانه...

الان رفتم اينستاديدم اسم شوهرشو درست گفته.

دلم ميخاد ب شوهرش پيام بدم عرضه نداري زنت رو جمع كني..!پيج فيك دارم.

بنظرتون چيكاركنم پيام بدم،!؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نه

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره پیام بده 

جدي؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

تو ک نمدونی جریان چیه بعد بعد این همه وقت چی بگی آخه😐

و اینکه کی گفته تو مستی چیزی حالیشون نیست من خودم خوردم همچین چیزی نیست فقط یکم منگ میشی ن اینکه هیچی نفهمی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ولی گفته خیانت نکردم پس قضیه اش چی بوده؟؟😐

منظورش بعد ازدواج بود من دوران عقدميگم.

عصبيم هي بهش فك ميكنم

اره پیام بده

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

خب بیشتر میپرسیدی رابطه اش چیه؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

پيام بده

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
اگه خیانت نکرده بیخیال شو ولی اگه دوباره تکرار کرد ب شوهرش بگو

دختره چندبار بيرون ديدم ي حالت خاصي نگام ميكرد