2777
2789
منم 😟اصلا امتحانش کردما کل دنیا رو بیارم سر سفره میگه یه تیکه ابر آسمون رو هم بیار آخرش که میگم من ...

منم میگم اصلا قبول نمی کنه میگه خب از اول همه چیوبیار تا هی نگم !منم میگهمیگم من چه میدونم مثل زن ای حامله باابگوشت هوس ترشی میکنی😢😢

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵۸ بودم قبل بارداری..سر ماه نه بارداری شدم ۶۱

دو هفته بعد زایمان ۵۵

الانم همونقدام

بازم دوس دارم لاغرتر شم دو سه کیلو..ولی انقد سیستمم بهم ریخته که توان رژیم گرفتنو ندارم😒😒😒

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
منم میگم اصلا قبول نمی کنه میگه خب از اول همه چیوبیار تا هی نگم !منم میگهمیگم من چه میدونم مثل زن ای ...

من ترشی ماست دوغ کلا همه چی میارمااااااا

آخرش شده بگه خلال دندون باید بلندم کنه

الان کل فامیل این حکایت رو میدونن و هر دفعه خونمونن بهش میگن ولی انگار نه انگار من باهاش کنار اومدم و میخندم

بیخیال

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌
میگی سوپر استار حس سوپراستاری بهم دست میده ها😂😂نه وقت نمیکنم خودش که میشی نه سر سفره اصلا هم کمک ن ...

تازه ما میریم رستوران دوتا لقمه غذا من میخورم بقیشو آقای همسر یعنی انگار دو پرس غذا میخوره

😂😂

منم میگم اصلا قبول نمی کنه میگه خب از اول همه چیوبیار تا هی نگم !منم میگهمیگم من چه میدونم مثل زن ای ...

ای بابا...من دو بار که میگه فلان چیزو بیار دیگه بار سوم میگم نمیتونم گرسنمه...دستت درد نکنه برو بیار 

حالا بقیه وقتها هم میگه مسواکمو بده...اب بده...گوشیمو بده یه بار گفتم خودت کاراتو کن تا تو لاغر شی و من چاق.......ولی خب فایدش فقط دو روز بود

من ترشی ماست دوغ کلا همه چی میارمااااااا آخرش شده بگه خلال دندون باید بلندم کنه الان کل فامیل این ...

منم کنار اومدم حالا با شوهر کنار بیای بچها چی؟همش دستشویی سر سفره یادشون میاد😡😡😡مامانم میاد خونمون میگه بیابشین دیگه چقد بلند شدی مامان همینم که خوردی کوفتت شد😢😢همش حرص منو میخوره میگه نمیتونی یه چایی راحت بخوری

خدایا شکرت

تازه ما میریم رستوران دوتا لقمه غذا من میخورم بقیشو آقای همسر یعنی انگار دو پرس غذا میخوره 😂😂

وااای اینو که دیگه نگو....از وسط غذا چشمش دنبال غذای منه منتظره بگم سیر شدم

منم کنار اومدم حالا با شوهر کنار بیای بچها چی؟همش دستشویی سر سفره یادشون میاد😡😡😡مامانم میاد خونمو ...

به نظرم باید از الان به بچه هامون یاد بدیم

من که دارم بهش انتظار کشیدن رو یاد میدم

اینا نباید این اخلاق باباهاشون رو یاد بگیرن

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌
تازه ما میریم رستوران دوتا لقمه غذا من میخورم بقیشو آقای همسر یعنی انگار دو پرس غذا میخوره 😂😂

منم ازبس بچها روی صندلیها تکون میخورن منم ازبس حرص میخورم دیگه غذا من سرد میشه یه عادتی هم دارم باید غذاروحتما گرم بخورم دیگه غذا می‌مونه بقول تو اون دو پرس میخوره

خدایا شکرت