2777
2789
عنوان

کیک تولد

153 بازدید | 18 پست

سلام دوستان به نظر شما برای تولد پدر شوهر و مادر شوهرم کیک بپزم میخوام سوپرايزشون کنم یا آماده بگیرم و اینکه میدونم بچه هاش تا حالا این کارو نکردن به نظر شما اونارم تو جریان بزارم یا یه جشن ۴نفره باشه

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهار نفره   سوپرایز کن  کیک هم حتما بپز    میری تو چشم قشنگ

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
چهار نفره   سوپرایز کن  کیک هم حتما بپز    میری تو چشم قشنگ

نمیخوام بزم تو چشم واقعا آخه ما تو خانواده خودمون تولد میگیریم فقط خواهر برادری ولی همسرم این کارو نمیکنن

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه
چه عروس خوبی😊الهی که همیشه یکی مثل خودت سر راهت قرار بگیره

قربونت عزیزم آخه اونا هم خیلی خوبن