2777
2789

دیروز از مسافرت رسیدیم. رفتیم خونشون کار داشتیم. از وقتی رسیدیم اخماش توهم وهی اه ناله که من یک هفتس زیره سرم حال ندارم. اخ وای. و هی برام چشم ابرو میومد که این چند روز نبودین کسی نبود منو ببره که به گوش شوهرم برسونه و هی نازشو بکشه. بخدا تو این نیم ساعت یه روی خوش نشون نداد. ولی اشب جاریم میخواست بره مشهد. زنگ زده باید بریم بدرقشون توهم بیا. دیگه مجبوری رفتیم. نمیدونید چیکار که نکرد یه جعبه شیرینی و هی از خودش ذوق نشون میداد و میخندید. دیر هم که رسیدیم غر میزد. برا اینکه خودشو برسونه به ایستگاه قطار اینقده دوید تا جاریمو ببینه مثلا دیشب بهم گفت کمرم درد میکنه. یه کلمه هم باهام تو ایستگاه باهام حرف نزد فقط ناراحت بود که جاریمو ندیده و به قول خودش حیف شد. اینقده وایساد و منو کلافه کرد و به این مامورا التماس کرد تا بذاره بره از پشت شیشه ببینتشون. انگار سفره اولشونه. به خدا اینقده دلم شکست. منم رفتم کربلا یکی از این کارا رو با من نکرد یه ذره ذوق نداشت. یه شکلات برام نگرفت فقط اخماش برا منه و خندش برا جاریم. به خدا خستم کرده از این همه فرق گذاشتن. قشنگ معلومه میدونه من فرق میذاره و میدونه ناراحت میشم ولی براش مهم نیست و ادامه میده

چشام اصلا دیگه باز نمیشه منو لایک کنید فردا بیام بخونم😩😪😪

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

فرق بزاره....به ادمی اهمیت بده ک بهت اهمیت میده

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باهاش مثل خودش رفتار کن ک اینقدر اذیت نشی از بی محلیاش 

اینقدر مطیع خواهرشوهر بودن خوب نیستا 

با هرکی در حدو اندازه خودش برخورد کن 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

شتید پشت سره تو هم پیش جاریت ازت تعریف میکنه که حال تورو بپرسه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

اون تیکه انقده دوید دنبال  قطار جالب بود 😂 عزیزم خیلی واضحه ک ب شما حسادت داره ..‌ تنها راه حلش اینه بی محلی کنی و فاصله بگیری ازش ..کاراشو ندید بگیری ...موقع جلب توجه برا حرص دادنت شروع کن با یکی دیگه حرف زدن خودتو بزن ب اون راه ... فقط ندید بگیرش ... ببین چ کیفی میده ... ادم حسود خودشو داغون میکنه 

درد ها دادی و درمانی هنور 📚

حالا خواهر شوهر من رفته به مامانم گفته ما از دخترتون ناراضی هستیم اگه یه عروس دیگه آوردیم و بهش اخترام گذاشتیم و دوسش داشتیم ناراحت نشه😐😐😐

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
حالا خواهر شوهر من رفته به مامانم گفته ما از دخترتون ناراضی هستیم اگه یه عروس دیگه آوردیم و بهش اختر ...

خدایی؟

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

خواهرشوهرمنم با جاریم همنجوره. از من متنفره و عاشققققق اونه . نمیدونم دلیلش چیه .با اینکه همونکارایی که اون میکنه من بالاترسو میکنم ولی فایده نداره . کلا خانوادشون عاشق اونن .حالا شوهر من همه کار براشون میکنه وای دریغ از توجه ....

دیگه عادت کردم به این رفتارشون .هدچند خیلی ناراحت میشم

دیروز تولدش بود نمیدونی براش چیکار کردن تو گروه .خودشون هلاک کردن و تبریکای آنچنانی و ...ولی تولد منو هیچکی یادش نمیمونه 

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار