2777
2789

من همیشه لوازم و لباسهایی که برای بچه هام کوچیک میشه رو رد میکنم میره و معمولا چیزی یادگاری نگه نمیدارم به نظرتون درآینده پشیمون نمیشم ؟؟؟یا بچه هام که بزرگ شدن از من دلگیر نمیشن؟؟؟☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم حداقل ی دوتا تیکه نگه دار

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان نبستم...ولی خوشگل هاشو نگه دار...مامان من لباسای نوزادی مون نگه داشته...خیلی حس خوبیه 😍 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

آره مطمعن باش دلگیر میشن مث الانه من ک همش میگم چرا مامانم خیلی چیزامو نگه نمی‌داشت باور نمیکنی ولی خودم ک عاقل شدم حدود هفت سال ب بعد دیگع چیزامو برمی‌داشتم میگفتم برا یادگاری😂 والا خو می‌دیدم بخاری از مامانم بلند نمیشه همه لباس و وسایلمو رد می‌کنه:/

من همه چیشو نگه داشتم  هرکارمیکنم دلم نمیاد بندازم بره یادگاری واسه خودش نگه میدارم حتی بی بی چک ولباسای اولین روز بیمارستانش هست😍😍😍بوی اون موقعش رومیده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
الان دخترم ۱۰ سالشه هیچی از بچگی نداره همه رو دادم رفته پسرم هم ۵ سالشه !!!به نظرتون ازم دلگیر میشن؟ ...

از الانشون هم نگه داری خوبه که ...

منم پسرم ۱۱ و۷ ودخترم۲ هست با اینکه کلی دادم رفته ولی خورد پاش کلی نگه داشتم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

به نظر خودم عکس از همه مهمتره ولی همش تردید دارم نکنه ازم دلگیر بشن چون تقریبا اطرافیانم برای بچه هاشونو نگه داشتن مثلا دوستم حتی کارنامه های میان ترم پسرشو داخل پوشه نگه داشته راستش حسودیم شد من فقط برای پایان ترمشو نگه داشتم