2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهه امیری   آمادگاه

خیلی بده 

فقط دنبال پوله اجیم یک سال واسه اینکه باردار نمیشد میرفت پیش ارجلسه 200 میشد همش سونو مرفت ک پول بدن ازمایششام میدیدودی چیزی نمسگفت تا اینکه ی دکتر خیلی عادی ب اجیم گف تیروییدداری بعد ی بسته قرص 4 تومنی باردارشد 

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

مینا کمالیان روبروی بیمارستان صدوقی خیلی تعریفشو شنیدم خودمم همین ماه رفتم پیشش خیللللللی مهربون بود

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

منم پیش خورشید عراقی میرم راضیم ازش برا بارداری که عالیه زیادم معطلی نداره  با اینکه سرش خیلیییی شلوغه

مهربون و.خوش برخورد و با حوصله با نظم و دقیق

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
شما پیششون زایمان کردید 

نه  می تونی برای ویزیت هات بری پیشش و بعد برای زایمانت جای دیگه ای انتخاب کنی

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
خیلی بده  فقط دنبال پوله اجیم یک سال واسه اینکه باردار نمیشد میرفت پیش ارجلسه 200 میشد همش سون ...

واقعا!!!!!    پس چه بی انصاف بوده!!!   من یه بار پیشش رفتم بعد چون زایمان تو یه بیمارستان گرون انجام می داد دیگه دکترم عوض کرم!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
شما پیششون زایمان کردید 

زایمانش یه بیمارستان گرون گفته بود دیدم نمی تونم برم اونجا!!   بعد هم رفتم پیش یه دکتر دیگه!!