2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا اگه كشي واقعا كارش اين باشه بله هست

اما دعا چله به چلس

اومد نيومد داره

من اعتقاد دارم ك اگه قرار باشه چيزي با دعا درست شه همون نشه بهتره

خدا خودش بخواد درست ميكنه عزيزم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اره واقعا چون شنیدم خواستم ببینم وجود داره یانه 

من مجرد بودم دانشگاه ميرفتيم با دوستم پيچيديم رفتيم پيش دعا نويس دعا بنويسه واسه دوست پسرامون كه وابسته شن

ولي جايه جالبش اينه چند وقت بعد جفتمون با دوست پسرامون كات شد رابطمون😂😂😂

اولينو اخرين بارم شد ازون موقع ام طرز فكرم نسبت به اينكارا عوض شد

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
چ خطری؟

کلا دعا نویسی و کارهایی از این قبیل آدمو دچار مشکلات ماورایی میکنه یعنی دچار مشکلات و زجرهایی میشی که با راه حل های معمول برطرف نمیشن

و از طرفی هم وقتی برای کسی دعا بگیرم تا زمانی که اون شخص به خواسته ی دعا پایبند باشه ظاهرا مشکلی نداره ولی اگه یه روز خواست خلاف دعا عمل کنه مورد آزار و اذیت قرار میگیره.

و اینکه تو خیلی از موردای اینطوری دعا گرفتن گناه محسوب میشه چون اختیار و یا پیشرفت یه انسان گرفته میشه