2777
2789

واسه همین خودتون به نوبت بیاین عرض ارادت کنید😌و بعد از اون گوشه کنارا تاپیک رو ترک کنید 😐

حالا چون مهربونم اجازه میدم هرچی دوست دارید بگید😐😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

کی میخواد منو بیرون کنه نفس کش

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همه تاپیک زدنات مرسیییی

خواهش میکنم فرزندم  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
کی میخواد منو بیرون کنه نفس کش

ایـــش😐😂میام براتاااا

من اومدم یه موز بردارم برم 🍌🚶‍

بذار سرجاش بچه  موز واسه خوردن نیست

باید سرمه ش کنی بکشی به چشمت

خو ی دوساعت تاپیک نزن 😐😒 حق مارهم شما خوردین

دیر اومدی نخوا زود بری

اگه ناراحتی درخواست ویدئو چک بده😐😂