این روزا کار شوهرم زیاد شده بود صبح تا ظهر سر شغل خودش بود عصر تا شب میرفت توی کافه بالای سر شاگرد منم تو خونه تنها بودم به پیشنهاد شوهرم برا اینکه تو خونه تنها نباشم اومدم شهر مامانم اینا تا هفته ی دیگه که دوربین میگیره و دیگه عصرا نمیره توکافه. خب خلاصه دوروزه اومدم خونه مامانم دلم طاقت نمیاره دوساعت یه بار زنگ میزنم ک غذاهاتو بخور و استراحت کن و خودتو خسته نکن و ... ولی امروز گفتم بزار من زنگ نزنم ببینم اون میزنه. ساعت یازده ظهر زنگ زد گف فرماندمون فرستاده دنبالم برا جلسه یه ساعت دیگه زنگ میزنم. زنگ نزده تا الان منم سه بار زنگ زده جواب ندادم به نظرتون اگه دوباره زنگ زدم ج بدم؟اینم بگم ک کار واجبی نداشته از کار اومده خونه خابیده بعد رفته کافه اونجا سرگرم شده یادش رفتع زنگ بزنه منم ناراحت شدم از اینکه منو یادش رفته
شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤