2777
2789

چرا تعطیل شد ؟؟؟

من تا جایی که به علی اس ام اس داد خوندم 

مرسی با مرامای سایت

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

وای داشتم میخوندم خدا لعنت کنه هرکی گزارش زد

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل این گزارش طدنا چیه واقعا بدن تایپکا یا از قصدو غرض گزارش میزنن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

هیچی دیگه با علی چندبار صحبت کرده بود و درد دل اونم گفته بود همو ببینیم حالا کجا ..علی گفته زنمو دخترمو صبی میبرم خونه مامانش تورو میارم خونه و قول میدم بهت دست نزنم ..استارتر هم شب نشسته فکراشو کرده و سیم کارتشو سوزونده که علی ازش شماره ای برای ادامه ارتباط نداشته باشه 

خدایم برایم کافیست💗

میشه بگی چیشد

هیچی علی بهش گفته بیاخونم اینن اولش قبول کرد ولی  اخرش نرفت خطشم سوزوند

وای من مخم خوابیده سوال بپرس بگم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی