2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحلیل لثه به دلایل مختلف، از جمله بد مسواک زدن، الکل، سیگار ، سوءتغذیه مال من به خاطر بد مسواک زدن ...

در جهت کامل کردن صحبتت عزیزم،بخاطر پارگي یا شکاف یا جراحي هم میتونه باشه 

فکر کنم دردناکه.درسته؟

خوب بی حس هست ،ولی وقتی از کام دهان تکه ای رو برمیدارن، کاملا اون رو حس میکنید، یه مقدار بعدش دردناکه، ولی در هر حال در صورت نیاز واقعا ضروریه

... و من به تو ایمان دارم...
خداروشکر پس

فقط باید به مقدار کافي بي حس شده باشي که موقعي برمیدارن یا میزاره نفهمي 

دردم نه اینکه اصلاااااااااا نداشته باشه بلاخره یه تیکه اي کنده شده با جایي پیوند خورده ولي خیلي نیست با مسکن اینا اوکي میشه 

شما الان مشکلتون حل شده؟؟

بله هیچ مشکلی هم ندارم، حدود ۱۸ ساله که انجام دادم، تازه من اون موقع چون سنم کم بود و این عمل رو انجام دادم، در پایین محل پیوند به خاطر قدرت جوانی سلولها، یه توده استخوانی هم رشد کرد😂😂😂 که اول سبب نگرانی دکتر شد، چون مورد بسیار نادری بود و دکتر گفت من فقط توی کتابها این مورد رو خونده بودم، و از هر یک میلیون نفر شاید یک نفر اینجوری بشه، در هر حال من اون زمان case study شدم برای مقاله دکترم در کانادا، و کلی از لثه من عکاسی شد، قرار شد که تا چند سال تحت نظر باشه اون استخوان، اگر بزرگتر شد ، تراشیده بشه، که خوشبختانه دیگه بزرگتر نشد و  اندازه یه نخود باقی موند

... و من به تو ایمان دارم...

من دکتر علی قمری رو میشناسم مطبش سمت آیت الله کاشانی هست. خیلی کارش خوبه دوستم که داره دندونپزشکی می خونه میگه خیلی از استاداش و دندونپزشکای تهران میرن پیشش دوره می بینن .من پیشش لثه هامو جراحی کردمم. دردش که عادیه ولی بعده 3 روز خیلی خوب شد و بخیه هاشم زود خوب شد. با این که من هر دو ردیف لثه هامو عمال کردم زیاد اذیت نشدم http://dralighamari.com/ این سایتشه کلی اطلاعات مفید داره داخلش