بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله هیچ مشکلی هم ندارم، حدود ۱۸ ساله که انجام دادم، تازه من اون موقع چون سنم کم بود و این عمل رو انجام دادم، در پایین محل پیوند به خاطر قدرت جوانی سلولها، یه توده استخوانی هم رشد کرد😂😂😂 که اول سبب نگرانی دکتر شد، چون مورد بسیار نادری بود و دکتر گفت من فقط توی کتابها این مورد رو خونده بودم، و از هر یک میلیون نفر شاید یک نفر اینجوری بشه، در هر حال من اون زمان case study شدم برای مقاله دکترم در کانادا، و کلی از لثه من عکاسی شد، قرار شد که تا چند سال تحت نظر باشه اون استخوان، اگر بزرگتر شد ، تراشیده بشه، که خوشبختانه دیگه بزرگتر نشد و اندازه یه نخود باقی موند
من دکتر علی قمری رو میشناسم مطبش سمت آیت الله کاشانی هست. خیلی کارش خوبه دوستم که داره دندونپزشکی می خونه میگه خیلی از استاداش و دندونپزشکای تهران میرن پیشش دوره می بینن .من پیشش لثه هامو جراحی کردمم. دردش که عادیه ولی بعده 3 روز خیلی خوب شد و بخیه هاشم زود خوب شد. با این که من هر دو ردیف لثه هامو عمال کردم زیاد اذیت نشدم http://dralighamari.com/ این سایتشه کلی اطلاعات مفید داره داخلش