2777
2789
عنوان

خسته شدم.بریدم.کم آوردم دیگ

527 بازدید | 12 پست

بچم دو سال و چهار ماهشه.همش چسبیده بهم.

ی جا تنها نمیتونم برم.بازی مخاد بکنه فقط با من.بیرون بره فقط با من.هر چی باباش میگه بیا ببرمت پارک .نمیره‌گریه زاری ک مخام پیش مامان باشم.بخدا دارم دیوونه میشم

چرا اینقدر وابسته اش کردی ب خودت 

یهویی نمیتونی جداش کنی خودت 

اروم اروم وابستگیش کم کن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ آخ  بچه من شش سالشه این جوریه البته خداییش باباش هیچ وقتی براش نمیزاره با دیگران هم زیاد ...

من شوهرم‌عاشقشه.خیلی میره دورش.میدونم چرا این بچه همش میگ مامان.بخدا ارزو دارم یک ساعت برا خودم باشم.

بچه برادر شوهرمنم  اینجوریه الان یه سال وخورده ایشه همش میچسبه به مامانش خیلی بده.بنظرم بایدازبچگی باپدرشواطرافیانش بره بیرون برگرده یاباهاشون بازی کنه تا اینقدربه مامانش وابسته نشه

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
چرا اینقدر وابسته اش کردی ب خودت  یهویی نمیتونی جداش کنی خودت  اروم اروم وابستگیش کم کن& ...

بخدا دست من نیست.کارمندم تا قبل عید خونه مامان و مادرشوهرم میبردمش عالی بود.از بعد عید اصلا نمیره دیگ.حتی تو خونه هم ولم نمیکنه.

بنظرم تقصیرخودتون از اول همش پیش خودتون بوده دیگه وابسته شده الان سخته بخوای ازخودت دورش کنی

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

من بچه سه سالشه کلا اویزونه باباشه 

شوهرم شبکاره روزا میخواد بخوابه پسرم بالا سرش بازی میکنه و تی وی میبینه 

میرم که ورش دارم ببرم سریع میپره رو متکا خودشو میزنه به خواب پسرم 

فقط بیچاره شوهرم 

بنظرم تقصیرخودتون از اول همش پیش خودتون بوده دیگه وابسته شده الان سخته بخوای ازخودت دورش کنی

چی بگم والا.همه جا هم میرفته.میمونده .حتی با خانوادم میرفتن باغ شب میامد.از بعد عید اینجور شده

راهکار بدید لطفا

چی بگم والا.همه جا هم میرفته.میمونده .حتی با خانوادم میرفتن باغ شب میامد.از بعد عید اینجور شده راهک ...

من خودم بچه ندارم تجربه زیادی ندارم خانومی که بخوام کمکت کنم