2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها موهای من فره قشنگه موهام شوهرم خیلی دوست منتهی قشنگیش واسه زمانیه ک مو باز باشی با روسری و شال بهم میریزه بعدش بنظرتون چیکار کنم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

تا جایی که بتونم شبا موهام و ابروهامو با روغن کرچک چرب میکنم‌.از حمام ک میام روغن هفت مغز میزنم البته خیلی خیلی خیلی کم که چرب نشه موهام.برای پوستمم سفیداب میزنم همیشه و گاهی هم لایه بردار.زرده تخم مرغ هم برای خشکی موها خیلی خوبه 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

تو حموم  ماسک مو بزن   و بعد  موهاتو شونه  کن  تو حموم  واس من خیلی موثر بوده...  ماسک  صورت   یه قاشق  غ ماست  یه قاشق غ نشاسته و  یه ق چ  ابلیمو رو قاطی کن  خمیری بشه  بزن صورتت ...خیلی موثره  هم واس جوش  و لک  هم واس روشنی  پوست...واس منافذ باز پوست   شیرو  بریز  تو قالبای کوچیک  یخ  بزار  فریز بشه   بعد  بمال به صورتت  یخ  شیر خیلی خیلی موثره هم  واسه روشنی پوست  و هم  بسته شدن منافذ.. انشالله که بهترین نتیجه رو بگیری گل بانوو

نرم‌کننده میزنم‌بعد حمامم کرم مو میزنم ولی باز وزه

من 6 جلسه لیزر کردم و 3 جلسه میکرو ولی اندازه ای اینایی ک میگم اثر نداشت اول تویه حمام رو شور بزن ب پوستت بعد بخور بعد ژلاتین شیر قاطی کن بذار قوام بیاد داخل ماکرو فر یا بخار گاز بعد بزن ب پوستت بعد ک خشک شد ی لایه مثل ماسک لایه بردار میشه بکشش از رویه پوست ،ب قوامش دقت کن نه سفت نه شل ک بعد خشک شدن بلند شه،این پاکسازی .بعدیه ماسک میگم ک عالیه قهوه و شیر قاطی کن بزن ب پوستت خشک ک شد آبسرد بشور هرشب گلاب بزن اول لک زیر پوستی بالا میاره بعد عین اینه میشی اینا معجزه بود برام در حد لیزر بیشتر جواب میده هر چند روزم آب پیاز بزن وای وای عالیه منم پوستم عین شماس اسی

من 6 جلسه لیزر کردم و 3 جلسه میکرو ولی اندازه ای اینایی ک میگم اثر نداشت اول تویه حمام رو شور بزن ب ...

بعد برای جایی جوش هم بکش اکسید دوزنگ 25 درصد ی کم بزن رویه جا هاشون ،اگه حساسیت دادی اکسید دوزنگ ده درصد فیروز ک برای پای بچه س بزن عالی ج میده من ضد لکه اریکه و گارنی،....امتحان کردم اندازه این اکسید دوزنگ ج نداد .ابرسان مم اریکه س ک شبا میزنم 

بعد برای جایی جوش هم بکش اکسید دوزنگ 25 درصد ی کم بزن رویه جا هاشون ،اگه حساسیت دادی اکسید دوزنگ ده ...

اکسید دوزنگو باید هرشب بزنم؟چند وقته جای لکارو میبره؟حاملم ضرر نداره؟

اکسید دوزنگو باید هرشب بزنم؟چند وقته جای لکارو میبره؟حاملم ضرر نداره؟

اگه ابرسان شبا نمیزنی اره هرشب بزن تا زمانی ک برن برای من تقریبا یکماه شد ک کلام رفت .نمیدونم برای بارداری ولی فک نکنم موادش چیز خاصی باشه بازم بپرس