2777
2789
عنوان

شام چی دارید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 110 پست

اوف چرا همه بادمجون دارن  

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ🙄

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
بریونی😚😚 

وای ضعف کردم

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف

منم شوهرم نیست گفتم مرغ بیاره درس کنم شب شد هنوز نیاورده  

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
عدس پلو واسه شوهرم.پسرم دوست نداره واسه اون یه ذره لازانیا درست کردم .واسه خودم و دخترم و سوپ ورمیشل

سه تا غذااااا کدبانویا منم لازانیا میخاممممم

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
منم شوهرم نیست گفتم مرغ بیاره درس کنم شب شد هنوز نیاورده    

بگو فلافل بخره بخورید کی حال داره الان شام بپزه😁