2777
2789

سلام دوستان دختر من سیزده سالشه تا اوایل طال تحصیلی امسال آروم بود ولی یواش یواش عصبی و پرخاشگر شد.رفتار من و پدرش باهاش تغییری نکرده بود و من نمیدونستم دلیل پرخاشگریش چیه تا اینکه امروز هدفونشو برداشتم و اهنگاشو گوش کردم همه رپ و پر سر و صدا و اعصاب خرد کن.البته میدونستم به رپ علاقه داره و تو گوشی خودم هم چند تا آهنگ دان کرده و گوش میداد.ولی اینا رو که گوش کردم اعصابم خرد شد از یه طرف به خاطر این که بی اندازه به این آهنگا علاقه داره و از طرف دیگه به خاطر عصبی شدنش.اگه راهکاری دارین ممنون میشم کمکم کنید چون نمیتونم یهو ازش بگیرم هدفونو .گوشی هم براش نگرفتیم

چون می گذرد غمی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باهاش حتما صحبت کنن ببین چی شده یه موقع اتفاق بدی نیوفتاده باشه

یه مشکل دیگم  اینه که هر چی من میرم طرفش اون بیشتر خودشو کنار میکشه و به شدت تو خودشه البته از بچگی درونگرا بود .

چون می گذرد غمی نیست

خواهره منم 14 سالشه اونم کمی عصبیو پرخاشگر شده..

ولی به آهنگای رپ گوش نمیده.بیشتر. عمیقا به مسائل اقتصادی فک میکنه..و از الان همش به قیمته طلا و دلار توجه میکنه.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
یه مشکل دیگم  اینه که هر چی من میرم طرفش اون بیشتر خودشو کنار میکشه و به شدت تو خودشه البته از ...

عزیزم موضوع درون گرایی نیست

شاید مشکلی داشته که شما نتوانستید درست درک کنید

تجربه دیگران هیچ کارایی نداره برای دختر شما...

هر بچه ای یه انسان متفاوت هست با شخصیت متفاوت و گذشته متفاوت

لطفا به روانشناس کودک و نوجوان مراجعه کنید تا دخترتان رو ببینند کمک کنن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

نه ربطي به آهنگاش نداره

اتفاقا اونو آروم ميكنه و يه جورايي انرژيشو تخليه ميكنه

اقتضاي سنشه يه سري تنشا و تغييررفتار ها

بهتره زياد بهش سخت نگيرين و سين جيمش نكنين 

فقط حواستون باشه موضوع جدي نداشته باشه . شايد مدرسشو دوست نداره ،با دوستاش اختلاف داره يا از شرايط ظاهريش راضي نيست

اگ گوشی نداره،،،، گوشی خودتونم،، حواستون باشه،،، سرچ کردن هاش،،،، آهنگ ها،،،،،، اگ حواستون به همه چیز باش خوب طبیعی منم یکیش دارم،،، همه ازش می‌ترسیم خخخخخخ،،،،،،،، تعاملتون و محبتتون بیش‌تر کنید، ارتباط پدرش خیلی مهم،،،،، من شوهر م خیلی نازش میکشه