2777
2789
عنوان

رفت و آمد بعد از عروسی

887 بازدید | 72 پست

سلام 

شماها بعد از عروسی در طول ماه چند بار با همسرتون، خونه مادر خودتون و چند بار خونه مادرشوهرتون میرید؟ 

شوهرتون در ماه چند بار تنهایی میره خونه مادرش؟ 

شما خودتون در ماه چند بار تنهایی خونه مادرتون میرید؟ 

جواب هاتون برام مهمه. 

پیشاپیش ممنونم. 😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامانش تنها نمیره معلوم نیست چقدر بربم 😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من که هر روز میرم یه سر به مامانم میزنم ولی خونه مادرشوهر2_3ماه یا4_5ماه یه بار

شوهرمم هر روز یا هر دو روز هم خونه مادرش میره هم خونه مادرم 

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

بستگی داره بعضی هفته ها سه چهار شبش خونه مامانش اینا...

در هفته یه روز میرم خونه بابام،شوهرمم شب میاد باهم برمیگردیم.....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من اون موقع که بچه نداشتم هفته ۲بار خونه مامانم وماهی یکبار با زور من خونه پدر سوهرم. شوهرم تنها نمیرفت اونجا. بعد که بچه دارشدیم دوهفته یکبار خونه مامانم وپدر سوهرومادر سوهرمم فوت سدن

چشمات لعنتیه😎

😂مرسی چشم های شما قشنگ میبینه 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من خودم نه اما بنده خدایی میشناسم برنامه اش عالی یک جمعه خونه مادر همسر یک جمعه خونه مادر خودش دوتایی میرن جمعه بعد هر کدوم جدا خونه مادراشون 😁👌

من قبل زایمان هفته ای ۳ روز خونه مادرم میرفتم شوهرم و تا دعوت نکنن نمیاد 

خداروشکر

با مادرشوهرم تو یه خونه ایم شاید هروز بریم ، مامانم که ندارم😢 ولی خونه مادربزرگم با خواهرم هفته ای چندبار میریم ولی شوهرم یه وقتی میاد، چون وقت نمیکنه

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔