2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین بگین از صبح تا شب چیا میخورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 107 پست

من صبحونه نمیخورم معمولا چون خوردنم مصادف هست با بالا اوردن. صبح فقط یه لیوان شیر میخورم. بین صبحونه و ناهار یه دونه سیب میخورم. بعدش ناهار میخورم. براش اندازه ای تعیین نکردم که چقدر بخورم. هرچقدر گرسنه بودم میخورم. سعی میکنم ناهارم حتما توش گوشت یا مرغ باشه. ماهی و میگو اصلا نمیتونم بخورم و به جاش دکتر بهم قرص امگا داده. بعد ناهار یه کاسه سالاد با ابغوره میخورم. و در اخر هم یک الی 2 لیوان دوغ و 3 تا دونه خرما. البته خرما همیشگی نیست و هروقت دلم بکشه میخورم. عصر بازم میوه میخورم، اگر داغ کرده باشم هندونه میخورم اگر نه هلو یا گوجه سبز یا زرد الو میخورم. بازم تعدادش مهم نیست و هرچقدر دوست داشته باشم میخورم. بعد یکی دو ساعت 3 تا دونه گردو، 7 تا بادوم، 7 تا پسته و 7 تا بادوم هندی میخورم. دکترم گفته همین میزان بسه چون اگر بیشتر بخورم جذب نمیشه و دفع میشه. دیگه معمولا تا شام چیزی نمیخورم، مگر اینکه دلم چیز خاصی بکشه. شام رو هم معمولا 3تا کف دست نون میخورم با کوکو یا کتلت یا هرچیز خونگی که شد. ولی شامم حتما باید پختنی باشه وگرنه نصفه شب از گرسنگی بیدار میشم. همراه شامم یه لیوان دلستر بدون طعم میخورم. بعضی وقتا هم یه کاسه ماست.

تو دوره بارداری نه چایی خوردم، نه قهوه ، نه نوشابه.

دکترم گفته روزی یه لیوان دلستر بدون طعم رو حتما بخور و مارک جوجو رو بهم پیشنهاد کرده. میگه برا وزن گیری بچه خیلی خوبه. هفته ای یه بارم حتما ماکارونی میخورم. اونم برا وزن گیری بچه خیلی خوبه و توصیه دکترمه. نونم هم حتما نون سنگکه. 

الا بر اساس پری 32 هفتمه ولی نینیم به اندازه بچه 34 هفته رشد کرده. وزن خودمم فقط 10 کیلو بالا رفته

جدی؟تو چیا میخوری میشه بگی من از دیروز نمک و نون و برنجو کامل حذف کردم

نمک و حذف کن ولی نون و برنج نیازه حتما بخور.

نون و برنج کمتر از بقیه چیزا چاق میکنه

در عوض خورشت کم بخور

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو هفته ۲۵ هستم صبحونه همیشه ساعت ۱۱ تا ۱۲ یکی و نصفی یا دوتا نون لواش با پنیر کره و چای شیرین ...

خب خدایی شما سه برابر من میخوری ولی کمتر اضافه کردی اخع چراااااا من دارم اینجوری وزن اضافه میکنم

صبح نون با ماست يا با پنير يا با عسل و كره يا املت فقط يك كفه دست نان 

ميان وعده چاي مغزيجات شير اب ميوه يا خود ميوه

نيم ساعت پياده روي 

نهار يه بشقاب پر برنج با خورشت يا مثلا رون مرغ يكي كامل ميخورم 

خيللللي چيپس سركه اي ميخورم ويار دارم شديدا دلم ميخواد

شام فقط ميوه يا عصرونه يه چيز ساده مثلا نصف نون ساندويچي با پنير يا فلافل يا همون كتلت يا سالاد ماكاروني 

ماه ٥ هستم و چهارو نيم كيلو وزن اضافه كردم

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
جدی؟تو چیا میخوری میشه بگی من از دیروز نمک و نون و برنجو کامل حذف کردم

هیچی حذف نکن

همه چی بخور

مثل قبلنا

نه کمتر نه بیشتر عینه یه ادم معمولی میخورم

وسط ماهای بارداری 10 کیلو اضافه کردم الان وزنم تغییر نمیکنه ولی نی نی هی دار بزرگتر میشه

و یه چیزی مراقب ورم کردن باش همیشه موقع خواب زیر پات باش بزار و زیاد توماشین نشین یا توخونه زیاد کار نکن زیاد پیاده روی نکن تا بارداری خوب و کم ورمی داشته باشی

من صبحونه نمیخورم معمولا چون خوردنم مصادف هست با بالا اوردن. صبح فقط یه لیوان شیر میخورم. بین صبحونه ...

خب چرا من‌وزنم میره بالا انقد؟؟واقعا در مقایسه با خیلیا نصفه اونا میخورم

من ازاول بارداری تا15هفته 9کیلو کم کردم

تو2 هفته نمیدونم جقد اضاف کردم ولی شکمم جلوتر اومده

تا اوایل 3ماهگی بس ویار داشم اصن نمیتونسم غذا بخورم 

الانم دکتر قرص تقویتی خیلی برام نوشته حس میکنم بخاطر اوناس نمیتونم زیاد غذا بخورم مثلن دیروز عصری ی کاسه سوپ خوردم دیگ نتونسم شام بخورم صب ساعت 6 ک معمولن خابمم خیلی کم شده پاشدم یلیوان شیر و بیسکویت خوردم ساعت 10هم بود ک ی موز خوردم دیگ دفت تانهار ک یکم حلیم اونم بدون نون تا الانم هیچی نخوردم واقن اشتهام نسبت ب قبل کم شده همش میترسم نکنه انقد تغذیم بد شده رو جنینم تاثیر بزاره. البته وقتم نمیکنم ب تغذیم برسم با این 2تا بچهام

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  
نمک و حذف کن ولی نون و برنج نیازه حتما بخور. نون و برنج کمتر از بقیه چیزا چاق میکنه در عوض خورشت ک ...

عزیزم برعکس میگی نون‌و برنج کربوهیدراتن و ارزش غذایی ندارن و فقط چاق کننده ان

خب چرا من‌وزنم میره بالا انقد؟؟واقعا در مقایسه با خیلیا نصفه اونا میخورم

جنسیت نینیت چیه عزیزم فک کنم دختر داری درسته؟

چرا تیکر بارداری نداری بزن تیکر قشنگه

راسی یادمم رفت بگم اکثر وقتام همین وقت کنم فقد پنیر لاکتیکی عاشقش شدم ینی ویارم پنیر شده فقد اونم خالی خالی میخورم

چاق شدنت برا اينكه پياده روي نميكني دكتر شديدا توصيه كرد برم پياده روي باد نكنم

ميوه هم خيلي ميخورم حساب كتاب نداره

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)