2777
2789
عنوان

کسی که از اقتصاد سر در میاره بیاد

92 بازدید | 11 پست

من ی مقدار طلای اب شده واسه ی بنده خدا خریدم چون بنده خدا می گفت پول ارزش نداره طبق راهنمایی من حالا طلا داره میاد پایین اینم ادم پولداری نیست کل سرمایش همینه حالا نمی دونم بگم بفروشه با ی ضرر کوچیک یا نگه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نفروشه امروز دوباره سکه هفتاد تومن رفت بالا کسی که طلای آب شده می‌خره یعنی تا چندسال نباید دست بزنه تا سود کنه اگه بخواد با هر بالا پایین شدن استرس بگیره زود بترسه بفروشه هیچوقت سود نمی کنه. 

دوست من تجربه ی من اینه

تو مسئله ای که نظر قطعی نمیشه داد پیشنهادی به کسی خصوصا افراد نزدیک نکنیم

وضع یه جوریه که طلافروشا نرخ طلا هم پیش بینی نمیتونن بکنن اون وقت شما کل سرمایه ی یه آدم غیر پولدار و طلای آب شده خریدید که طلای آب شده ریسک خیلی بالاست چون خیلی ناخالصی می تونن قاطی کنن

ریسکش چیه چون من طلا رو از ی طلا فروش مطمین خریدم حتی خونه هم نیوردم پیش خودش هست چون فامیله

پیش طلا فروشه هست؟ حتما فاکتور بگیرین و طلا رو جای مطمئن و امن پیش خود صاحب طلا نگهدارین شما مسئولیت سنگینی رو قبول کردی 

از اون لحاظ خاطرم جمع هست فاکتورم دارم بعدم اونقدی نیست که ی طلا فروش به اون گندگی طلا اینو بکشه بالا ضمن اینکه طلا فروش فامیله و مطمین فقط نمی دونم الان بفروشمش یا نگه داره 

مثلا سکه که تا اون موقع دور و بر ۵۰۰ تومن بود تا یه میلیون و هفتصد رفت بعد با سرعت خیلی خیلی کم اومد به دورو بر یه میلیون و ۲۰۰

تعداد ارقام دقیق یادم نیست ولی تقریبا اینجوری بود چون سکه خریدیم و اون موقع ضرر کردیم تقریبا یادم مونده