2777
2789
عنوان

عدد بتا بعد ۷ روز تاخیر 💖💖🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4089 بازدید | 70 پست
آخه برا کیت تخمک گذاری تو بروشورش زده از اولین روز خونریزی شروع کنید نه لکه بینی برای همین گفتم احتم ...

ممنون عزیزم ... من از ۹۴ تو اقدامم .. از خدا میخوام هیچ زنی منتظر نمونه .. ان شاءالله بزودی تاپیک بارداریت رو ببینم عزیزم فقط امیدت بخدا باشه و صبر کن 💋💖

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
ممنون عزیزدلم خدا  نی نی تو رم حفظ کنه و انشاءالله سالم و صالح باشه  منم بعد یه سقط باردا ...

ان شاءالله ... خداروشکر برات خوشحالم ... سقط خیلی سخته منم دوتا سقط داشتم فقط از خدا میخوام دیگه تجربه تلخ دو قبلی رو نچشم ... ان شاءالله سالم و صالح باشه 🤩😍😘

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله ... خداروشکر برات خوشحالم ... سقط خیلی سخته منم دوتا سقط داشتم فقط از خدا میخوام دیگه تجر ...

ممنونم عزیزم

انشاءالله نی نیت سالم سالم و به وقتش به سلامت میاد بغلت عزیزم توکل به خدا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم عزیزم انشاءالله نی نیت سالم سالم و به وقتش به سلامت میاد بغلت عزیزم توکل به خدا 

ممنون عزیزم .. تشکر یه دنیا .... امیدم فقط بخداست 😍😘😍

ممنون عزیزم .. تشکر یه دنیا .... امیدم فقط بخداست 😍😘😍

خواهش می کنم فدات شم

آفرین بهترین کار همین عزیز

ن هیچکدومو ندارم بجز کمر درد و دل درد خفیف  مرسی گلم

عزیزم استرس نداشته باش منم وقتی باردار شدم هم بتام کم بود ، بعد ۶ روز تأخیر ۹۸ بود و هم اینکه کمر درد شدید داشتم توکل کن به خدا ان‌شاءالله بتات زیاد میشه گلم و

نی نیت سالم و صالح میاد بغلت عزیزم