2777
2789
عنوان

وکس

288 بازدید | 34 پست

خانوما من بخوام تو خونه خودم وکس کنم باید چی بخرم 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

شمع عدسی شنیدم  به نظرتون خوبه میگفت هر عدد سه تومن

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو خونه وکس میکنم اگه توانایی شو داری دستگاه وکس بخر اگرم ن ک وکسارو بنداز داخل ی ظرف نسوز بزار رو بخار آب جوش آب ک شد با انگشتت بزار رو صورتت و بکن ب همین راحتی

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند... 
هر کدوم اندازه اش چقدره برای یه بار میشه؟؟

من همیشه دوتا میگیرم برا کل صورتم استفاده میکنم آره خوبه

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند... 

من توخونه میندازم صورت  اصلا تمیز نمیکنه فقط با بند راضی میشم چون وکس میکنی بعدش بند باید بندازی موهای بلند فقط برمیداره

اره وکس سکه ای بخر یه ظرف کوچولو بخر بزار روی کتری یا سماور با بخار ابش حل میشه میتونی بزاری

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
من همیشه تو خونه وکس میکنم اگه توانایی شو داری دستگاه وکس بخر اگرم ن ک وکسارو بنداز داخل ی ظرف نسوز ...

شما چه وکسی میخری از همین مدل که میگن عدسی؟

من توخونه میندازم صورت  اصلا تمیز نمیکنه فقط با بند راضی میشم چون وکس میکنی بعدش بند باید بنداز ...

یکی بسه واسه یه بار شما چند میخرید؟

شما چه وکسی میخری از همین مدل که میگن عدسی؟

آره از همینا ميندازم داخل کاسه میذارم رو بخار آب جوش روی کتر بعد استفاده میکنم

من وکس خریدم براناحیه بیکینی چندتارموبیشترنکندولی براموهای دستم خوب بود

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من همیشه دوتا میگیرم برا کل صورتم استفاده میکنم آره خوبه

تمیز میشه من تو ارایشگاه انجام داده راضی بودم این دفعه میخوام خودم انجام بدم

آره از همینا ميندازم داخل کاسه میذارم رو بخار آب جوش روی کتر بعد استفاده میکنم

ممنون

تمیز میشه من تو ارایشگاه انجام داده راضی بودم این دفعه میخوام خودم انجام بدم

آره من ک راضیم خوب چی میکنم تازه خودم حساس ترم دقیق تر بر میدارم😊بعد هرجا رو دوبار وکس نکن چون ممکنه پوستت بسوزه حواست باشه