2777
2789
عنوان

بارداری❤

145 بازدید | 23 پست

سلام خانوما امروزرفتم سونو۳۵هفته ۵روزمه نی نی ام همچنان بریچ سونوگرافیه گفته ک احتمال چرخش نداره کسایی ک تجربه دارن مثل من بودن بگن ک سزارین کردن یاطبیعی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی ممکن نیست تو بنا به تجویز پزشک سزارین میشی

اگه میخواستی بیمارستان دولتی زایمان کنیو رایگان باشه نگران نباش به دستور پزشک بیمارستان دولتی توسزارین رایگان میشی

والا من هم سزارین میترسم هم طبیعی😄😄😄ولی دوس دارم سزارین بشم فکنم دردش قابل تحمل تره

دقیقا شرایطت عینه منه

من بیمارستان خصوصی هستم از اینکه بریچ هستش خوشحالم راحت بدون نق و نوق سزارین میشم 

من با طبیعی بنا به عقاید شخصی مخالفم

دقیقا شرایطت عینه منه من بیمارستان خصوصی هستم از اینکه ریچ هستش خوشحالم راحت بدون نق و نوق سزارین م ...

من بیمارستان نیمه دولتی میم دکترم همون جامیادولی اون هفته رفتم صندوق سوال کردم ک هزینه سزارین چقدرمیشه گفتن ۴میلیون 

من بیمارستان نیمه دولتی میم دکترم همون جامیادولی اون هفته رفتم صندوق سوال کردم ک هزینه سزارین چقدرمی ...

اگه بیمه تکمیلی نیستی و هزینه ها برات مهم اند و کمی برات سنگینه

خیلی زود دکتر خوب بیمارستان دولتی پیدا کن سونوی بریچشتو نشونش نده بعد فرستادت سنو حله بقیه اش

من بیمارستان نیمه دولتی میم دکترم همون جامیادولی اون هفته رفتم صندوق سوال کردم ک هزینه سزارین چقدرمی ...

من تهرانم

بیمارستانی خصوصی که انتخاب کردم شده 6 میلیون و صد حالا خدا میدونه چیا اضافه اش میخواد کنن

اگه بیمه تکمیلی نیستی و هزینه ها برات مهم اند و کمی برات سنگینه خیلی زود دکتر خوب بیمارستان دولتی پ ...

اره میخوام همین کاروکنم برم پیش دکترخودم بگم این بیمارستان قانونش برای ماهایی ک دفترچه بیمه سلامت داریم اینجوریه ک تا۱۵هرماه اگ سزارین بشی ۴۰۰تومن میشه ولی اگ از۱۵ردبشه باید۴میلیون بدم ببینم تاریخ دقیق زایمانم کی هستش اگ اونجاقبولم کردن میرم اونجااگ نه مجبورم ی دکترتوبیمارستان دولتی