2821
2789

ماکارونی

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس پلو

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»

من مادرشوهرم برامون آش ماش فرستاده،ازش ممنونم،منم به کارام رسیدم الانم بابچه هام داخل حمامم تابعد بازیشون بشورمشون بیایم بیرون

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

من اول میخواستم ماکارونی درست کنم بعد گفتم ول کن حسش نیس

بعد رفتم تو فکر مرغ گفتم برنج ومرغ درست میکنم باز گفتم حسش نیس بااینکه راحته

الان تو فکر کباب شامی ام امیدوارم درست کنم

ک به تخم مرغ اخرش ختم نشه😑😂🤦‍♀️🤷‍♀️

دستورشو برام میذاری عزیزم خیلی دوس دارم به روشای مختلف امتحانش کنم

من باقالی و میپزم بعد برنج و میریزم توش و بعدش آبکش میکنم موقع تو قابلمه ریختن شوید میریزم و خیلی کم دارچین میزارم روگاز

واسه گوشتم اول پیاز و خورد میکنم آبش که کشیده شد تکه های گوشت و اضافه میکنم خوب سرخش میکنم بعدش زردچوبه میزنم و آب میریزم توش و بهش زیره و ادویه گوشت میزنم..گوشت که پخت رب و با زعفرون و یکم آبلیمو و فلفل و دارچین تفت میدم به گوشتم اضافه میکنم سسش که قوام اومد خاموش میکنم..برنجمم موقع پختن بخار کرد بهش آب قلم اضافه میکنم اگه آب قلم نداشته باشم آب گوشت بدون رب یکم برمیدارم با روغن میریزم تو برنجم