2777
2789
عنوان

چرا ما زنها اینجوری شدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 57 پست
نه ایشون توقع داره من مینوشتم منم یکی از همون مخ پریده های گوشه خونه ام تا ایشون حالش جا بیاد ...یکی ...

خودت ناراحت نکن عزیزم کلا بعضی ها الکی جبهه میگیرن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

همچین عجیب هم نیست

وقتی اینجا صحبت میشه که مردها، زنان خودشون رو محدود میکنند

یه عده میان میگن از روی علاقه و غیرت هست

پس احتمالا کشتن هم از روی غیرت و همت عالی هست دیگه

متاسفانه بیشترین دشمنی علیه زنان توسط زنان دیگر صورت میگیره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضی کاربرا با توجه به شناختی که از جو اینجا دارن عمدا کامنت هایی میذارن که میدونن جنجال میشه و لذت میبرن از حرص خوردن دیگران اخر سرم اونا میخندن اعصاب چهارتا ادم عاقل خرد میشه چندتایی هم کاربری میترکه  بهترین روش برخوردبا این ادما بی اعتنایی کامل هست انگار با خودشون حرف زدن هیچ لزومی نداره ریپلای کنیم یا حتی اهمیت بدیم

من توجه کردم مثلا توی تاپیک های اعتقادی میان وقتی میبینن جو ارومه و همه دارن راحت حرف میمیزن و محترمانه نظر خودشونو میگن یک دفعه یک کامنت تند از طرف یکی از جناح ها میذارن و دیگه ساکت میشن اما جنگ بین کاربرا با همون کامنت کلید میخوره قشنگ مریضن مشخصه این کامنت صاحب اختیارش بوده هم معلومه از همون موردهاست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
نه ایشون توقع داره من مینوشتم منم یکی از همون مخ پریده های گوشه خونه ام تا ایشون حالش جا بیاد ...یکی ...

ولش کن این خانوم هم یکی از همون صاحبان تفکر جاهلانه هستن که وکیل بودن رو برا یه زن عجیب و سخت میدونه و فکر میکنه اگه یکی وکیله و بگه داره پز میده! 

دیگه برای اینکه یه عده قلیلی از حسادت خونشون به جوش نیاد اینجا نباید چهارتا کلمه حرف درست و حسابی زد ،چه برسه از تحصیلات و شغل و موقعیت و ...حرف زدن.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

نوش جونتون وکیل بودنت درس خوندی تلاش کردی به یه جا رسیدی 

👏👏👏👏👏👏

بی خیال امواج منفی عزیز متنت خیلی کامل و عالی بود 

بیگ لایککککککک😚😚

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

نوش جونتون وکیل بودنت درس خوندی تلاش کردی به یه جا رسیدی  👏👏👏👏👏👏 بی خیال امواج منفی عزی ...

دورت بگردم عزیزم چقدر بعضی هاتون مثبت و ماه و مهربونید اینو از پشت مانیتور هم میشه حس کرد ....

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

کلا من هر موقع توی نی نی سایت اومدم از بد رفتاری شوهر و وای خدا این فلانه و اون فلانه . حالا بدبخت شدم و ....

همیشه اینطوری بوده . انگار همیشه زنها محکوم هستن به بدبختی و رنج 

بعضی از افراد به ظاهر اسم پروفایلشون خانم هست 

من هم با توجه به رشته تحصیلیم فهمیدم

حتی نوع کلمات، طرز جمله بندی و حالات بیانشون 

کاملا مردانه است و صد البته رفتار و دیدگاهشون

نه مردانه به عنوان جوانمرد 

بلکه منظور خشم آلود و غضبناک 

و از روزی که آدرس آی پی بعضی از پروفایلهارو 

توسط یکی از دوستانم دیدم که اصلا ایرانی نیستند

دیگه اهمیت نمیدم و خودم رو ناراحت نمیکنم

دورت بگردم عزیزم چقدر بعضی هاتون مثبت و ماه و مهربونید اینو از پشت مانیتور هم میشه حس کرد ....

خدا نکنه مهربون وقتی میبنم داری تلاش میکنی و خوبی منه همنجنست رو میخوای این وسط وکیل بودنت همجنسم فقط برام افتخاره ☺

نمیدونم واقعا نمیدونم بعضیا چرا اینجورین 🤔

آهای بعضیا چرا اینجوری 😁😁😁

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

متاسفام برات 

ناراحت نشو

یسریا چون خودشون توی زندگی فرد موفقی نبودن، چشم دیدن موفقیت دیگرانو ندارن

هرچند تو قصدت این نبود ک به رخ بکشی اما یسری از آدما انقدر ذهنشون درگیره درجا زدن و شکست های خودشونه ک از متن به اون بلندی فقط وکیل بودن تو براش جلب توجه کرده

دمی سکوت در این جهان پر هیاهو