کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان فشارتون چند تو بارداری؟ 127 بازدید | 8 پست من فشارم پایینه ۹ روی هفتهمگه نباید بالا بره اصولاالان تقریبا ۳ ماهم تموم شدهشماها چطورین؟😐 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/18 | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13418 بذار بگذره میره بالامن درحاات نرمال ۱۰ ولی توبارداری به۱۴رسید که بزور رژیم اینا ۱۲ بود کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 بذار بگذره میره بالا من درحاات نرمال ۱۰ ولی توبارداری به۱۴رسید که بزور رژیم اینا ۱۲ بود اها ینی ماهای بالا میره بالاتر؟من در عجب بودم افت قندو فشار داشتم 😅 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 من دهقبل بارداریم ۱۱-۱۲بودمالان میرم دکتر ایناهمش دهچند بارم شده ۸-۹
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 من ده قبل بارداریم ۱۱-۱۲بودم الان میرم دکتر ایناهمش ده چند بارم شده ۸-۹ اره واسه منم اومده پایینشما چند هفتتونه؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 ۱۳هفته و۴روز همون تقریبا یه هفته فرق داریم پس عادیه یه جورایی شاید بعدا بریم بالا😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 همون تقریبا یه هفته فرق داریم پس عادیه یه جورایی شاید بعدا بریم بالا😁 مگه الان خوب نیست؟؟من هرجا فشارمو گرفتن گفتن ده خوبه!!
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 من ۹ رو ۷ هستم 🤔اینم خوبه ینی ؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊