بچه ها من یه مدت امتحان و درس دارم دوسه ماهه از خودم غافل شدم بیشتر فکرم رو درس خوندنه کمتر به پوست و بدنم میرسم امروز یه لباس یقه باز تنم بود اومدم برم دستشویی یه هو یه چیز دیدم تو اینه تمام گوشت تنم ریخت 😱😱😱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نگاه کردم تو اینه یهو چشم افتاد رو سینم پر خط و ترک سفیده اصلا نمیدونم اینا کی اومدن رو سینم خیلی شو ...
چاق شدی پوستت ترک خوده یا همون استرچ مارک
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نگاه کردم تو اینه یهو چشم افتاد رو سینم پر خط و ترک سفیده اصلا نمیدونم اینا کی اومدن رو سینم خیلی شو ...
وای بدترین هستند دنیاس منم که باردار بودم یه شبه در ترک شد تو آینه دیدم ترسیدم تا به هفته گریه میکردم الانم که افتضاحههه اوضاعم ولی پسرم که میخنده میگم همش فدای یه تار موش