2777
2789
عنوان

شوهرم یه پرنسس بیشعوره

152 بازدید | 7 پست

دوروز خوبه باز شروع میکنه...یه روز شوخی و خنده تا ۳ چهار روز اخم و تخمه و جواب نمیده و فقط دنبال دعواست...نمیدونم چجوری این اخلاقشو درست کنم خیلی رو مخه! بی دلیل عن بازی درمیاره مثلا چند روز جلوتر سر مخفی کاریاش و دروغایی ک میگه دعوا شد روز بعدش بزور آشتی کرد همه چی اوکی بود دیروز از ظهره باز رفته تو فاز گفتم بریم یه بیرون هوایی بخوریم با منت برده ازونجام ک برگشتیم همش تیکه پرونی 😐😐😐 اخرشبم خودشو زده به مریضی و همینو بهانه کرده چرا حالمو نپرسیدی درصورتی ک من جلوش بمیرم طرف نمیگه مردی یا زنده ای. 

نامزد داشته قبل ازدواجمون و نامزدیشون بهم خورده یه روز تعریف کرد ک از دختره خوشم نمیومد کاری کردم خودش دمشو بزاره رو کولش ن محلش میدادم ن چیزی همش قهر و اشتی😐 نکنه الانم میخواد کاری کنه من برم؟ بعد ۴ سال زندگی😐😐😐  اینایی که گفتم سبک برداشت نکنین بخدا اینقدر داره این کارشو تکرار میکنه حالم داره بهم میخوره همش دلم میخواد برم گم و گورشم از دستش.. مثلا برا آشتی که میاد اینقد پیله میکنه تا مجبورشی حرف بزنی تا حرف بزنی و بفهمه اوکی شدی میزاره میره باز محلت نمیده

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام چیزایی که اینجا گفتی به خودش بگو . روک و بی رودربایسی . بگو در مورد نامزد قبلیتداینجوری میگفتی . قهر و آشتی هم شیوه و روش ات بوده . حالا میخواز سر من همون کارو تکرار کنی ؟ بزار بدونه که متوجه شدی ماجرا چیه .