2777
2789
عنوان

همه چی درباره بازی درمانی

302 بازدید | 4 پست
سلام به همه شما عزیزان و دوستان گرامی خوشحالم که دراین فضای صمیمی درخدمت شما عزیزان هستم امیدوارم بتونیم درکنارهم دنیای پاک کودکان را بهتربشناسیم پیغامهای بسیاری از والدین داشتم که تمایل داشتند روشهای بازی درمانی وراهکارهای درمانی که درجلسه بازی درمانی انجام می شود را توضیح دهیم بازی درمانی بازی همانند عشق است، همه می دانند که چیست،اماکسی نمی تواند آن راتشریح کند. بازی برای کودکان مانند کلام برای بزرگسالان است بازی فعالیتی طبیعی لذت بخش شگفت انگیز وپررمز و رازاست. بازی وسیله ای برای بیان احساسات،برقراری روابط توصیف تجربیات، آشکارکردن آرزوها وخودشکوفایی است و چون کودکان غالبا قابلیت کلامی وشناختی کمتری در بیان احساسات خود دارند،بازی برای آنها یک وسیله ارتباطی طبیعی وعینی برای کنارامدن با دنیاست کودک دربازی نیازهای حسی وحرکتی خود را براورده میسازد وانرژی غنی شده در درون خویش را به گونه ای منطقی تخلیه می نماید که این عمل نه تنها آرامش روحی اورا افزایش می دهد بلکه باعث پویایی رفتارش نیز می شود درصورتی که این انرژی امکان بروز نیابداحتمالا به اظطراب افسردگی وپرتحرکی تبدیل می گردد بازی درمانی روشی است که به یاری کودکان می شتابد تابتوانند مسائل خود را به دست خویش حل نمایند ودرعین حال نشان دهنده این واقعیت است ،که بازی برای کودک همانند یک وسیله طبیعی است،بااین هدف که بتواند خویشتن وهمچنین ویژگی های روانی خودرا بشناسد وآن را مورد توجه قراردهد .دراین نوع درمان به کودک فرصت داده می شود تااحساسات آزاردهنده ومشکلات درون خود را ازطریق بازی بروز داده و آنها را به نمایش بگذارند متخصص بازی درمانگر ازنوع ونحوه بازی که کودک انتخاب می کند پی به مشکل او می برد وسعی می کند با جهت دادن به بازی کودک اقدام به درمان او بکند نکته مهم آن است که کودک دراتاق بازی درمانی بدون آنکه خود متوجه شود احساس درونش را نشان می دهدودرمانگر با سوالات هدفمند به بازی او هدف میدهد وپی به مشکل او میبرد هدف صرفا بازی کردن نیست که کودک خودش را تخلیه هیجانی کند، این مرحله تشخیص است در مرحله درمان راهکاردرمانی به خانواده ارائه می شود.

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

برای درک بیشتر دنیای کودکان، می توان آنها را در هنگام بازی مورد مشاهده قرار داد. کودکان، به وسیله بازی، احساسات، ناکامی  ها و اضطراب ها و ترس  های خود را بیان می دارند. از این رو، بازی برای درمانگران وسیله ای مناسب است تا به دنیای کودکان راه یابند و آنان را بیشتر و بهتر بشناسند و به مشکلات پی ببرند. امروزه، به کمک این شیوه و تدارک اسباب بازی های ضروری و تشکیل جلسات بازی برای کودکان، رفتارهای آنان را زیر نظر می گیرند و ضمن دستیابی به ریشه های مشکلات کودکان، به درمان آنان می پردازند. بازی نقش تخلیه هیجانی را برای از میان بردن انرژی سرکوب شده و زیر فشار قرار گرفته بازی می کند. در زندگی روزمره، کودک نیاز دارد تا از تنش هایی که محدودیت های محیطی به او تحمیل می کند، رهایی یابد.

بازی به کودک فرصت می دهد که احساسات خود را به شیوه ای پذیرفتنی در اجتماع بیان کند و به وی اجازه می دهد انرژی تحت فشار خود را به گونه ای بیرون بریزد که از نظر دیگران، و به طور کلی اجتماع، منعی نداشته باشد.

بازی و اسباب بازی ها بهترین ابزار برای شناختن تمایلات و احساسات کودکان به شمار می آیند؛ زیرا کودک، به هنگام بازی های خلاق خود، خواسته ها و تمایلات خویش را بیان می کند و نشان می دهد که از چه چیزی محروم شده است، به چه چیزهایی بیشتر گرایش دارد و از چه چیزهایی رنج می برد.

در ضمن به نڟر بهترین نتیجه گیری قبل از از بازی درمانی با انجام انواع تستهای اختلالات کودکان را خانم دکتر ساداتی متخصص روانشناسی کودک انجام می گیرد شماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ ، ۸۸۲۶۷۰۶۸ و شماره خانم دکتر۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸