2777
2789

من وضعم سادس تهش یه موهامورنگ کنم ارایش همیشگیم موهامم همش دم اسبی میبندم چندساله تنوع ندادم توی این تعطیلات لب ساحل رنگ ووارنگ میدیدیم چه تیپایی چه خوشگلایی پروتز کرده دماغ عملی موها اکسنشن از خودم بدم اومد میگم شوهرم حتما ته دلش میگه اونها چقدر خوشگلن من خیلی ساده ام لباس هم میخرم سلیقه ندارم چکار کنم تغیر کنم احساس میکنم زیادی یکنواخت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله منم ساده ام اما میگم هرکی منو میخواد هرجوری هستم باید قبول کنه والا  مانکن  و مدل زیاده بره دنبال اونا 😐

کارشناس حقوقی ام سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

خب اون همه عملم خوب نیس کلا کوبیدن از نو ساختن 😂

همیشه ساده بودن شیکه اما اگه دلت تنوع میخواست مدل موهات رنگش نو5 ارایشت و تیپت رو عوض کن 

با یه خوش سلیقه برو خرید 

یا کلی پیج و کانال هست واسه ایده 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

واااا عزیزم اون جور دخترا که بزک دوزک کردند فقط واسه چند ساعت جذابن اما ی خانوم سنگین و رنگین مثل شما تا آخر عمر جذابه.جذابیت به صورت زیبا نیست به سیرت عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
پس برو باشگاه به هیکلت برس مطمین باش هیکل از قیافه مهم تره

باسگاه نمیزاره برم میگه توخونه ورزش کن منم تو خونه نمژتونم سه روز یه هفته گرم میگیرم باز بیخیال میشم