2777
2789
عنوان

لطفا کمک. شیر خشک نان میدم بچه داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 48 پست

در ضمن رفلاکس شدیدم داره سونوگرافی بردیم گفتن

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا 😐 پسر اولم با شیرخودم بود خیلی چاق شده بود دیوانه شدم این بچه رو شیرخشک دادم

عزيز دكتر دخترم ميگفت ممكنه شير شما به يه بچتون بسازه و چاقش كنه اما ب يه بچه ديگتون نه

منم شيرم دخترمو چاق نميكنه نرماله..بعد سوپراميل دادم كمكي اما هنوز چاق نيس فقط نرماله خداروشكر😍

♥️🌊
عزيزم رژيمت چطور بود من هم دارم رژيم ميگيرم دخترم چهارماهشه

خیلی لاغر کرده بودم حدود ۱۸ کیلو بعد عید بازم چااااق شدم ،اگه شیر خودتو میدی خواهش میکنم رژیم نگیر به دخترت ظلم میکنی بعدا پشیمون میشی بزار بعد یه سالگیش 

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦
سلام دوستان بنظرتون دختر من لاغره وزن تولدش ۲۸۰۰ و پایان سه ماهگی ۵۲۰۰ الان حدود یه ماهه رزیم لبنیا ...

وزنش خوبه شیرخشک خوب نیست خیلی اذیت میشی حیف شیر مادر نیست

به غذا بیوفته خوب میشه

سلام دوستان بنظرتون دختر من لاغره وزن تولدش ۲۸۰۰ و پایان سه ماهگی ۵۲۰۰ الان حدود یه ماهه رزیم لبنیا ...

عزيز شير خودتو قطع نكن

يكي درميون شير خودتو شيرخشك بده نرمال ميشه،تاوقتي ك غذاي كمكي شروع بشه قشنگ جا ميفته وزنش نگران نباش اصلا...اين چاقي لاغري نميدونم چيه همه درگيرشن

♥️🌊
وزنش خوبه شیرخشک خوب نیست خیلی اذیت میشی حیف شیر مادر نیست به غذا بیوفته خوب میشه

ایشالا سعی خودمم بر اینه اما چه کنم از دست خانوادم همش میگن بچه گشنشه نمیخوابه بچه گشنشه خوابش برد بچه گشنشه گریه میکنه بچه گشنشه صدا نمیده بچه گشنشه داره صدا در میاره از خودش بچه گشنشه داره طاقت میاره 

سرتون درد نیارم بکلی اعتماد بنفسمو گرفتن اصلا یه ذوقی میکنن به بچه شیشه میدم جلوشون انگار خیالشون راحت میشه

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
طبع بچه ها با هم متفاوته پسر من زمینه و آمادگی یبوست داره همین سوپرامیل که ما خیلی راضی بودیم همس ...

یبوست خیلی سخته

هر چند روز یه قوطی شیرخشک تموم میکنی؟ تو سن چهار ماهگی بچه رو بگو

ایشالا سعی خودمم بر اینه  ب ...

پدرمادرا همیشه همینن اصلا اهمیتشون نده

جلوی بابا دو گونی تو شکم بچه غذا بدم شیر بدم باز میگه بچه گشنشه

راستی راستی

گزنه دم بکن بخور شیرو خیلییییییی زیاد میکنه

یبوست خیلی سخته هر چند روز یه قوطی شیرخشک تموم میکنی؟ تو سن چهار ماهگی بچه رو بگو

چند روز رو خیلی دقیق یادم نیست

اما چون پسرم گوارشش خیلی حساس بود دکتر به گفته بود با فاصله منظم دو ساعت به دو ساعت 3 پیمونه بهش بدم حتی شبها ساعت زنگ میذاشتم

اینم بگم که فقط شیر خشک میخورد

چند روز رو خیلی دقیق یادم نیست اما چون پسرم گوارشش خیلی حساس بود دکتر به گفته بود با فاصله منظم دو ...

پسرم فقط دو پیمانه میخوره چندیدا نیم پیمانه اضافه شد

کلا دوست دازه هیچی نخوره 😊 فسقلی 

حتما سوپرامیل و آپتامیلو امتحان میکنم راستی هر چند روز شیرخشکتون تموم میشه؟ برا من یه قدطی چهار رو ...

برا منم همینجوری شد

سه یاچهاررزو

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
با چه فاصله زمانی؟ 

هر ۳ ساعت ولی صبح ها ۲ ساعته صبح شیر خورد تا بعد از ظهر چیزی نمیخوره

بعد از ظهر دو بار شیر میخوره دو بار هم غروب و شب و تمام تا فردا صبح

ولی غذا تعارف کنم دوست داره

ببلاک میدادم بیشتر درخواست شیر میکرد

ولی وزن نمیگرفت