2777
2789
عنوان

لطفا کمک. شیر خشک نان میدم بچه داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من واسه پسرم نان و ببلاگ دادم نساخت ( شکمشو سفت میکرد) دکتر سوپرامیل پیشنهاد کرد گفت مغذیه خو ...

من ببلاک‌دادم شکمش سفت نشد و بیشتر شیرخشک خورد ولی چاق زیاد نشد همون روال خودش

آخیییییییی بهش آب خروس محلی بده

اونکه خیلی مقویه ولی یعنی اینقدر تاثیر داره؟ 

اخه چندتا خروس بکشم؟ 😭

گرونم هست😁

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
نزدیک ۵ ماهشه و الان ۶ ونیم کیلو هست البته با دستور پزشک براش غذا شروع کردم سکم بهتره ولی از شیرهشک ...

نزديك ٥ماهشه ٦.٥ وااا خوبه ديگه

كجاس استخونه؟؟

دختر من ٦ماهگي ٦كيلو،٧ماهگي٧.٢٠٠ بود

در مورد شيرخشك هم سوپراميل خيلي خوبه

اما غذاي كمكي شروع ك شد ايشالا وزن بيشتري ميگيره

♥️🌊
پس منم امتحانش میکنم خوب میخوره؟ بچه من میل به شیر خشک نداره فقط دلش میخواد بیاد سر سفره

عزیزم دختر منم چهار ماهش تموم شده پنج کیلو😔چون شیر خودم کمه کمکی بهش شیرخشک میدم تاحالا همه چی امتحان کردم اما چاق نمیشه شما از کی غذای کمکیشروع کردین؟میخواسم شروع کنم اما دکترش اجازه نداد دخترم خیلی به غذا علاقه نشون میده

نزديك ٥ماهشه ٦.٥ وااا خوبه ديگه كجاس استخونه؟؟ دختر من ٦ماهگي ٦كيلو،٧ماهگي٧.٢٠٠ بود در مورد شيرخش ...

یا خدا 😐 پسر اولم با شیرخودم بود خیلی چاق شده بود

دیوانه شدم این بچه رو شیرخشک دادم

من ببلاک‌دادم شکمش سفت نشد و بیشتر شیرخشک خورد ولی چاق زیاد نشد همون روال خودش

طبع بچه ها با هم متفاوته

پسر من زمینه و آمادگی یبوست داره

همین سوپرامیل که ما خیلی راضی بودیم

همسایمون داد به دخترش گفت شکمشو زیادی روون کرد

سلام دوستان بنظرتون دختر من لاغره وزن تولدش ۲۸۰۰ و پایان سه ماهگی ۵۲۰۰

الان حدود یه ماهه رزیم لبنیات گرفتم شبرم یه ذره کم شده انگار بچه بعصی وقتا بیتابی میکنه مخصوصا شبا به دکترش گفتم گفت بچه سه ماهه باید ۶ کیلو باشه بهش شیرخشک بده من تما دلم نمیاد میترسم خدا نکرده شیر خودم کم بشه حالا موندم چکار کنم

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه