2777
2789

برای بچه ی 10 ساله. اسمش رو بد تلفظ می کنن. الان مادرش پشیمونه. 

توی مدرسه بد صداش می زنن 

کوثر هست می خواد یه اسم ایرانی بزاره. اسم مذهبی فقط فاطمه و زهرا رو دوست داره که اسم مادر خود بچه فاطمه است عمه اش هم زهرا. میگه زهرا و فاطمه دوست دارم ولی نمی خوام 

ثبت احوال اجازه می ده اسم ایرانی به جاش بزاره؟ کسی بوده این کار رو کرده؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوثرقشنگه مگه چطورتلفظ میکنن اخه ای بابا

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

همکلاسی هاش اسمش رو مخفف میکنن توی مدرسه. خیلی توی روحیه اش اثر بد گذاشته. همش گریه می کنه. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
بزاره فاطمه کوثر 

دیگه بدتر میشه