2777
2789
عنوان

مامایی یا معلمی؟ مسئله این است

13509 بازدید | 101 پست

سلام من همون طور که قبلا گفتم امسال کنکور دارم امروز آزمون دادم پشتیبانم میگه تربیت معلم رو حتما بزن و احتمال قبول شدنم بالای ۸۰ درصده حالا من از بچگی عاشق مامایی بودم رویاییه واسم این رشته

شما جای من باشین کدومو میزنین با توجه به اینکه درآمد دوتاش حدود ۲/۵ تا ۳ تومنه درصورت استخدام

اگر تربیت معلم بزنم احتمال قبولی بسیار بالاست و فرصت رو از مامایی میگیره

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم مامايي عاليه بدشم حقوقش مطمعني انقده؟😕

خاله ي من ماما هستش ٦ تومن ميگيره 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

من مامایی خوندم ۲ساله دارم کارم میکنم بنظرم رشته معلمی بهتره پشیمون میشی از مامایی مارو عشق روپوش سفید و نظام پزشکی کشید اینجا ۴سال تموم بکوپ بخون بعد فینال بده سخته درکل رشتش تازه شیفایی ک رفتیم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
چرا احتمال قبول شدنه تربیت معلمیت بالاس؟

چون آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان تا ۲۰ هزار میگیرن و منم حدود ۱۵هزارم ولی مامایی رتبه بهتری میخاد

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

عزبرم معلم بشی کی گفته اول۲۵۰۰مبدن؟!

من معلمم امسال ۲بهم دادن

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
عزيزم مامايي عاليه بدشم حقوقش مطمعني انقده؟😕 خاله ي من ماما هستش ٦ تومن ميگيره 

من الان مامای همراه میرم البته قبل بارداریم هر زایمان و ۹۰۰میگیرم پایگاهم هستم ۳۲۰۰اونجا درکل اگه واقعا بخوام کار کنم ماهی ۸تومن دارم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید