2777
2789
عنوان

چی شد؟

45 بازدید | 7 پست

خانمها بعد زایمانتون کجا رفتین؟

خونه خودتون یا مادرتون؟

اگه کجا میرفتین بهتر بود؟ 

من بین این دوراهی ام

دوس ندارم مامانم بگم بیاد خونم چون هم اون ب نوعی سختشه و منم دوس ندارم مامانم مث خدمتکارا بیاد خدمت خانواده شوعرررررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه مادرشوهر موندم کارامو انجام داد مامانم نتوتست هرجا راحتی برو خونه مادر خودت بهتره راحت تره

با مادرشوعر اینا تو یه ساختمونم وای الانم ک باردارم واسم کاری نکردن اصن

منم نمیدونم چکار کنم. خونه ما دو طبقه هست و ما طبقه دومیم. میخوام سزارین بشم. نمیدونم میتونم بعد سزارین 2 طبقه از پله بیام بالا یا نه. از اون طرف هم بابام چون عمل قلب داشته هیچوقت نباید تنها باشه. میدونم مامانم اگر بیاد پیشم همش دلش شور بابام رو میزنه.به مامانم گفتم اگر اومدی خونمون وقتی فامیل شوهر اومدن حق نداری از جات بلند شی پذیرایی کنی. یا شوهرم خودش پذیرایی میکنه، یا خانوادش یا نهایتش کارگر بگیره اون پذیرایی کنه.دلمم نمیخواد برم خونه مامانم اینا. دوست ندارم شبانه روز خانواده شوهر به بهونه بچه اونجا بیان

منم نمیدونم چکار کنم. خونه ما دو طبقه هست و ما طبقه دومیم. میخوام سزارین بشم. نمیدونم میتونم بعد سزا ...

آخخخخ دقیقا.

خانواده شوهر من خیلی پرروعن هی میخوان بیام خونه مامانم منم اعصابم نمیکشه.اصن یه وضعی

کاش اصن نیان

پول و کادوشون بخوره تو کمرشون

آخخخخ دقیقا. خانواده شوهر من خیلی پرروعن هی میخوان بیام خونه مامانم منم اعصابم نمیکشه.اصن یه وضعی ...

وقتی هم میان نه اینکه کمک کننا. فقط میان دخالت کنن که چرا اینجوری بچه رو میشورین؟ چرا اینجا خوابوندینش؟ چرا اینجوری بغلش کردین؟ بعدم همش میگن بچمونه، بچمونه. یه بار به شوهرم گفتممن 9 ماه سختیش رو دارم تحمل میکنم، من زجر زایمان رو دارم تحمل میکنم، مامان من همه سیسمونیش رو داده، حتی پوشکش رو، تو میخوای بعدها خرجش رو بدی، اونوقت خانواده تو این وسط چکاره هستن یا چکار مفیدی کردن که ادعاشون میشه بچه اوناست؟