2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 2ساله نرفتم  شبي كه ماه كامل شدو ميخام ببينم  

عزیزم برو توی سایت سینما تیکت. شبی که ماه کامل شد رو بزن. یخورده بری پایینتر سانس های سینما با قیمتاشون میاد. شما اگر میتونی اینترنتی بخر. اگر که نمیتونی شمارشو بردار زنگ بزن که ببینی سینمای مد نظرتو میشه بری حضوری بخری یا نه

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
عزیزم برو توی سایت سینما تیکت. شبی که ماه کامل شد رو بزن. یخورده بری پایینتر سانس های سینما با قیمتا ...

ممنون اره حواسم نبود 

رفتم ديدم تو سايت زده 9تومن 

به نظرتون ارزش داره 3نفر بريم 27بديم فيلم ببينيم؟؟؟

ممنون اره حواسم نبود  رفتم ديدم تو سايت زده 9تومن  به نظرتون ارزش داره 3نفر بريم 27بديم ...

فقط یه چیز مهم

اگه برا تفریح داری میری سینما فیلم خوبیو انتخاب نکردی

ولی اگه برا دیدن این فیلم داری میری اوکی عه

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
فقط یه چیز مهم اگه برا تفریح داری میری سینما فیلم خوبیو انتخاب نکردی ولی اگه برا دیدن این فیلم دار ...

نه مشتاقم ببينم خيلي تبليغشو ديدم دوس دارم همچين فيلماي رو 

دوساليم ميشه نرفتم 

تهران 20؟؟گرونه خب 

نه مشتاقم ببينم خيلي تبليغشو ديدم دوس دارم همچين فيلماي رو  دوساليم ميشه نرفتم  تهران ...

خب اگه دوست داری که حتما برو. هم قیمتش خیلی خوبه. هم اینکه اگر بخوای صبر کنی که سی دیش بیاد باید شیش هفت ماه صبر کنی

پیر شدم پیر تو ای جوونی!