2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

125 بازدید | 11 پست

سلام 

پسرم دوماهشه خیلی نفخ میکنه همش در حال زور زدنه قرمز میشه قطره کولیکید و پدی لاکت شربت گریپ میکسچر و گریپ واتر دادم اثری نداره کسی راهی داره کمک کنه؟ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بهم بگین

من همیشه یه تیکه نبات سفید و با عرق نعنا میحوشوندم آب جوشیده سرد بهش اضافه میکردم میدادم به پسرم خیلی خوب بود براش نمیدونم رو‌پسر شما تاثیر داشته باشه یا نه از مادربززگم یاد کرفتم که برای دختر داییم هنیشه درست میکرد و مشکلی نداشت

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

دختر من 22روزشه من کوليکز میدم گاهی که اثر نمی کنه یه کوچولو نبات سفید و آب جوشیده شده با 2قطره عرق نعنا درست میکنم 3تا قاشق چایخوری میدم بهش بهتر ميشه

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی امتحان میکنم فقط اندازه هاشومیگی از هرکدوم چقد؟

من چشمی‌ میریختم اکه زیادم‌میومد میرختم‌تو‌این شیشه های مپلتی ویتامینش که قشنگ‌شسته بودم هرمپقع دلش درد میگرفت یه قطره چکون میدادم 

حالا شما یه تیکه نبات کوچولو رو با یکی دو قاشق عرق نعنا بجوشون یکی‌دو‌قاشق اب حوشیده سرد  هم اضافه کن یه قطره چکون بهش بده اگه تاثیر داشت که دیگه دستتون میاد چقدر درست کنید

من چشمی‌ میریختم اکه زیادم‌میومد میرختم‌تو‌این شیشه های مپلتی ویتامینش که قشنگ‌شسته بودم هرمپقع دلش ...

مرسی حتما امتحان میکنم بچم انقد زور میزنه اذیت میشه اعصابم خوردمیشه 

فقط روزی  چندبار بدم بخوره؟؟

مرسی حتما امتحان میکنم بچم انقد زور میزنه اذیت میشه اعصابم خوردمیشه  فقط روزی  چندبار بدم ...

من روزی یکی دوبار میدادم اخه پسر من مثل پسر شما انقدر اذیت نبود هرموقع حس میکردم دل درد داره بهش میدادم بیشترم شبا میدادم

شکمشم با روغن زیتون چرب کن با یه پارچه نرم اروم ببند شاید بهترش کنه

من همیشه شکم پسرمو چرب میکردم میبستم الان هم که سه سالشه حس کنم دل درد داره این کارو میکنم