2777
2789

بیاید اینجا درد دل کنید

من خیلی ناراحت میشم می بینم بعضیا به این مرحله میرسن

خیلی شرایط سختیه خدا به همتون صبوری بده☹

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
خدا صبرت بده عزیزدلم منم ی سقط اینجوری داشتم تو چند هفته رشدش متوقف شده؟؟؟

وقتی قلبش نزنه چ علایمی داره؟ ممکنه بچه هفته ها قلبش نزنه ولی مادر متوجه نشه تا اینکه بره سونوگرافی؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری قبلی اینطوری شد 12 هفته رفتم سونو گفت 10 هفته ایست کرده خیلی گریه کردم به بدبختی سقطش کردم ...اما خداروشکر میکنم اگه قرار بود مشکل دار دنیا بیاد خودش از بین رفت ...و توکل بر خدا کردم الان باردارم ماه آخر 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
خدا صبرت بده عزیزدلم منم ی سقط اینجوری داشتم تو چند هفته رشدش متوقف شده؟؟؟

من اونجوری نشدم

فقط دلم با ماماناییه که اونجوری بچشون از دسشون رفته خیلی سخته

شما چطور شد این اتفاق برات افتاد 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

خواستی داغ دلمونو تازه کنی خواهر 😂😂

سخته خیلی سخته ولی نمیشه با خواست خدا جنگید 

سختتر از مادری که بچشو تو جنگ یا تصادف یا بیماری از دست میده که نیست .

من همه امیدم به خداس الهی که دامن همه منتظرارو سبز کنه مخصوصا خودم 😍

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
بارداری قبلی اینطوری شد 12 هفته رفتم سونو گفت 10 هفته ایست کرده خیلی گریه کردم به بدبختی سقطش کردم . ...

کورتاژ کردی؟خیلی درد داشت؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
خواستی داغ دلمونو تازه کنی خواهر 😂😂 سخته خیلی سخته ولی نمیشه با خواست خدا جنگید  سختتر از م ...

میخاستم درد دل کنید

اخه انقدر بقیه راحت برخورد میکنن بااین موضوع که ادم ناراحت میشه 

تو قدرت خدا که شکی نیست هرچی خودش بخاد

ولی درد دل دلو سبک میکنه

کورتاژ کردی؟خیلی درد داشت؟

نه راضی نشدم کورتاژ چون خیلی عوارض داره ....با 18 تا شیاف تو بیمارستان کلا دفع کردم یه دو سانت جفت مونده بود گفتن پریود شی دفع میشه که نشد آخر کار بعد چندین ماه مجبور شدم هیستروسکوپی کنم و سه ماه بعدش اقدام کردم باردار شدم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
منم این اتفاق شش ماه پیش برام افتاد تو هفته هفت دقیقا فردای روزی که صدای قلبش رو شنیدیم

ای جانم ☹

بگردم خیلی سخته 

خدا الهی به زودی تو دلت یه میوه ی خوشمزه بکاره

نه راضی نشدم کورتاژ چون خیلی عوارض داره ....با 18 تا شیاف تو بیمارستان کلا دفع کردم یه دو سانت جفت م ...

الهی شکر 

خدا برای همه بخاد الهی

وقتی قلبش نزنه چ علایمی داره؟ ممکنه بچه هفته ها قلبش نزنه ولی مادر متوجه نشه تا اینکه بره سونوگرافی؟

بله واس من ۲ هفته بدون هیچ علایمی رشدش متوقف شده بود رفتم سونو ک دادم این خبرو بهم داد دنیا رو سرم خراب شد ببخشید من تو اخرین نزدیکی متوجه خونریزی شدم ک سریع رفتم سونو دادم مشخص شد

بارداری قبلی اینطوری شد 12 هفته رفتم سونو گفت 10 هفته ایست کرده خیلی گریه کردم به بدبختی سقطش کردم . ...

اخی ☹

اولین بار بود میرفتی سونو؟