خدا صبرت بده عزیزدلم منم ی سقط اینجوری داشتم تو چند هفته رشدش متوقف شده؟؟؟
وقتی قلبش نزنه چ علایمی داره؟ ممکنه بچه هفته ها قلبش نزنه ولی مادر متوجه نشه تا اینکه بره سونوگرافی؟
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
بارداری قبلی اینطوری شد 12 هفته رفتم سونو گفت 10 هفته ایست کرده خیلی گریه کردم به بدبختی سقطش کردم ...اما خداروشکر میکنم اگه قرار بود مشکل دار دنیا بیاد خودش از بین رفت ...و توکل بر خدا کردم الان باردارم ماه آخر
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بارداری قبلی اینطوری شد 12 هفته رفتم سونو گفت 10 هفته ایست کرده خیلی گریه کردم به بدبختی سقطش کردم . ...
کورتاژ کردی؟خیلی درد داشت؟
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
نه راضی نشدم کورتاژ چون خیلی عوارض داره ....با 18 تا شیاف تو بیمارستان کلا دفع کردم یه دو سانت جفت مونده بود گفتن پریود شی دفع میشه که نشد آخر کار بعد چندین ماه مجبور شدم هیستروسکوپی کنم و سه ماه بعدش اقدام کردم باردار شدم
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
وقتی قلبش نزنه چ علایمی داره؟ ممکنه بچه هفته ها قلبش نزنه ولی مادر متوجه نشه تا اینکه بره سونوگرافی؟
بله واس من ۲ هفته بدون هیچ علایمی رشدش متوقف شده بود رفتم سونو ک دادم این خبرو بهم داد دنیا رو سرم خراب شد ببخشید من تو اخرین نزدیکی متوجه خونریزی شدم ک سریع رفتم سونو دادم مشخص شد