2777
2789
عنوان

خانوما میشه لطفا بیاین

94 بازدید | 6 پست

من هشت هفته و دوروزم هفته پیش لکه بینی داشتم دکتر بهم شیاف فرنوژست داد گفت هروقت لکه داشتی همراه بادرد کمر و شکم استفاده اش کن 

اما دیگه نداشتم تا امروز صبح دیشب درد داشتم بکم اما لک ن تا امروز که لکه قرمز رنگ داشتم ترسیدم شیاف رو از مقعد گزاشتم .تازه یادمم نبود که دکتر گفت از مقعد یا واژن هرچند روی خود شیاف نوشته دو حالتم میشه استفاده کرد سونوی قلبم همه چیو خوب نشون داد

بنظرتون مشکی وجود داره؟خیلی نگرانم😢😢😢😢

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

خب وقتی سونو اوکی بوده مشکل چیه پس ؟! 

نمیدونم والا صدا قلبش همه چی خوب بود اصلا کاریم نکردم که باعثش بشه

خداکنه چیزی نشه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو این چیزا تخصص ندارم ولی حالا که شما میگی بهت گفتن مشکلی نیست ... پس نگرانی برا چی؟ به چیزای خوووب فکر کن فیلما و عکسای انرژی متبت ببین ...تک تک حرفا و افکار تو تاتیر داره رو نی نی خوشگلت.یکم درباره ضمیرناخوداگاه و ارتباطش با پدیده های اطراف مطالعه کن متوجه میشی.ریلکس باش از افکار منفی دوری کن .جایی خوندم میگفت راهی برای اینکه از افکار منفی دور شی اینه که به این باور برسی که اون افکار متل ذره های هوا اطراف سرت هستن و تا اومدن سراغت با دست تو هوا پخششون کن تا برن و بعد لبخند بزن و به قوی بودنت اعتماد کن. توکلت به خدا باشه همه چیز خوب میشه مطمئن باش

عزیزم من تو این چیزا تخصص ندارم ولی حالا که شما میگی بهت گفتن مشکلی نیست ... پس نگرانی برا چی؟ به چی ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم لطف کردی بهم 😍😍😍😍حرفات واقعا مثبت بود سعی میکنم خودمو دور کنم ازین افکار🌹🌹🌹🌹

خداروشکر الان بهترم .

فداتشم عزیزم ایشالله نی نی خوشگل سالم میاد بغلت😚😚

ممنون عزیزم انشالله