2777
2789

روز چند سیکل 14 هستش؟؟ 

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز ۱۴

امکان داره یکمم  بزرگ شه چون اصولا هرروز2 تا بزرگتر میشه واگه بدون قرص هست بااقرص بزرگتر میشه عسل ودارچین زیاد بخور

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
دکترت چی گفت؟بزا من تا ۱۷ رفت محو شد.ولی یکی ۲ ماه بعدش باردار شدم.دکتر گفت فولیکولت ضعیفه.باید قرص ...

شنبه میخوام ببرم به دکتر نشون بدم تو ازمایشان که گفت تخمدونات کار نمیکنن دیروز ک سونو رفتم از همون دکتر سونو پرسیدم خوبه گفت نه فولیکولت باید ۲۰ ببالا باشه مال تو ۱۴..۱۵ هستش😥😣😑

امکان داره یکمم  بزرگ شه چون اصولا هرروز2 تا بزرگتر میشه واگه بدون قرص هست بااقرص بزرگتر میشه ع ...

شنبه مبخوام ببرم که دکتر ببینه و دارو بده..تو ازمایشام که گفت تنبلی تخمدان داری😥

بله عزیزج ان شالله درست میشه البته من با لتروزول میشد 3 یا 4 نهایتش ولی با گیاه دارویی الان یه دخمل ...

ینی فولیکولت ۳ و ۴ بود؟دکتر بمن گفت باید ۲۰ بببالا باشه

شنبه مبخوام ببرم که دکتر ببینه و دارو بده..تو ازمایشام که گفت تنبلی تخمدان داری😥

اگه بی دارو اینی مطمن باش قشنگ20 میشه من با 5تا آمپول وکلومفین ولتروزل این ماه شده بود14

بله عزیزج ان شالله درست میشه البته من با لتروزول میشد 3 یا 4 نهایتش ولی با گیاه دارویی الان یه دخمل ...

چیا مصرف کردی مال من با دارو وامپول رشدش خوب نیست

اگه بی دارو اینی مطمن باش قشنگ20 میشه من با 5تا آمپول وکلومفین ولتروزل این ماه شده بود14

من فقط ویتامین دی و فولیک اسید و یه قرص هفته ای یبار که میگفتن مربوط به شیردهیه ... برا فولیکول دارو نداده چون سونو قبلی رو روز ۱۴ نرفتم و فولیکول رو ۲۴ نشون داد ک دکترم گفت با ازمایشات نمیخونه و دوباره سونوو داد برا این ماه ک ۱۴ سیکل برم.... شما بچه نداری؟

انشالا که مال شمام درس میشه عززیزم

انشالااه