2777
2789
عنوان

دخالت خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جونه دخترم سره همینه.کلا ۲۰ ماهه ازدواج کردن .تو همه چیشون دخالت کردن حتی تو خونه اجاره کردن

چ خانواده ای داره من اگه شوهرم خوب باشه خانوادم اهل دخالت بی جا ک اعصاب شوهرو زندگی خراب بشه .رفتو آمدو ماهی ی بار میکنم تلفن در حد چند روز 1بار

چ خانواده ای داره من اگه شوهرم خوب باشه خانوادم اهل دخالت بی جا ک اعصاب شوهرو زندگی خراب بشه .رفتو آ ...

اصلا یه وضعیه .داداشم دلش خونه جوری گریه کرد دلم ترکید .بد جور نفرینشون کردم

لابد از وضع مالی راضی نیس دختره.الانم دیده باباش پشتشه 

الان کی راضیه .سخت شده زندگی ها.همه به خاطر خیانت.بد دهنی.بی عاری.خیانت.بی تفاوتی .مینالن .ولی، زندگی مالی ....

خوشبحالش که تو هواشو داری

ما با هم بزرگ شدیم.اون هوای مارو جلو شوهرم داره خیلی دلسوزه.من هیچوقت یادم نمیره واسه عمل مادر خانومش ۲شب تو بیمارستان موند.یه سره هوای پدر خانوم مادر خانومشو داشت.عین مادر پدر خودم کل فامیل موندن این چرا اینجوریه